Навчальний курс блогера для міністра. Акція від УВО!

14 листопада 2011, 22:17
Власник сторінки
юрист
0
437

Азаров зобов’язав міністрів стати блогерами.

На сайті Національного інформаційного агентства «Укрінформ» ( http://www.ukrinform.ua/ukr/ ) з’являться блоги міністрів та центральних органів виконавчої влади.

Якщо про це повідомляє прес-служба Уряду, то на це варто звернути увагу.

Як зазначають автори ідеї проект буде сприяти діалогу між громадянами і владними структурами і дасть додаткові можливості оперативного обміну думками та проблемними питаннями з метою їх вирішення.

Сайт нового проекту можна знайти на інтернет-ресурсах «Укріфнорма» через пошукові сервери або за адресою: blogs.ukrinform.com

«Укрінформ» надає виключно віртуальну платформу для такого діалогу за позицією перс-служби, це означає, що цензури не буде!!!???

На сайті вже заведені блоги міністрів, заступників міністрів, керівників та заступників керівників відомств (http://blogs.ukrinform.com/ministers ).

Для прикладу, міністру внутрішніх справ, Захарченко Віталію Юрійовичу вистачило інтелекту на три речення в матеріалі під назвою «Поспішні кадрові зміни в МВС не плануються». Як каже міністр: «Я підходжу до зміни кадрів без поспішних рішень. Я звик, що необхідно вивчити професійні якості людини, що вона зробила корисного для системи, а вже потім приймати рішення». Тобто, головне для міністра, що корисного людина зробила для системи. Пан працює на систему і що ти йому зробиш? Системний хлопець.

Або візьмемо блог голови Антимонопольного комітету України пана вибивача дверей в генпрокуратурі Цушка і ще відомого в Україні економіста. Президент доручив АМКУ розробити довгострокову програму розвитку конкуренції в Україні, і Цушко вирішив, що це йому дасть серйозний поштовх, бо без серйозного поштовху Цушко не вміє працювати, особливо коли поштовх дає сам Президент. Більше у Цушка немає проблем. І в Україні також.

Здивував пан Семиноженко, Голова Державного агентства з питань науки, інновацій та інформації України, який обіцяє виділити в наступному році 800 мільйонів гривень на реалізацію національної програми інформатизації та запровадження системи електронного урядування. Невідомо поки що на що вирішив пан Сеиноженко виділити майже мільярд гривень, чи на розробку сайту, але мільярд комусь перепаде. Іт-фахівці – в чергу за відкатами!

Якщо швидко пройтись по всім блогам, то:

- Табачник хизується 4200-ма новими робочими місцями у дитсадках Києва ( можливо саме стільки, а може і більше було ліквідовано в Україні);

- Тігіпку треба гарантії щодо перспектив членства в ЄС ( от вже насмішив);

- Аграрій Присяжнюк розказує казки про можливості заробити мільйони після зняття мораторію на продаж землі ( напевно про свої);

- Наш юрист Лавринович повідомляє, що єдиною користю його міністерства стало те, що упродовж п'яти років 206 українців скористалися можливостями, що надає Конвенція про стягнення аліментів за кордоном;

- Міністр культури Кулиняк розказав про результати XXVI засідання Ради з культурного співробітництва держав-учасників СНД, яке проходило у Києві. Він так і написав: «Сьогодні як…» більше пан міністра не повідомив, хто як, і коли і де, і чи спереду чи ззаду, тому всім зацікавленим лишається здогадуватись, як же там все було «сьогодні як…»

- До пана Колесникова немає питань, бо людина чітко повідомила, що буле «відмит…», тобто витрачено на готелі 2 мільярди гривень. Профі, що ти йому зробиш. У воді не тоне, у вогні не горить…;

- Пан Клюєв в своєму блозі пише, що більше Україна не буде відповідати за припинення поставок газу в ЄС. Він так і пише: «Досягнуто домовленості про те, що Україна не нестиме фінансової відповідальності за припинення поставок газу в ЄС. Адже спочатку ЄС висував, по суті, дискримінаційну умову, щоб наша країна компенсувала...» Що означають три крапки нікому не відомо. Чи то Клюєв неконкретну дає відповідь чи ще чого, нікому невідомо. Коли така можливість буде, ми зможемо спитати міністра, що він в дійсності мав на увазі;

Загалом в блогах від міністрів дуже багато цікавого. Ви там зможете побачити задоволене життям обличчя міністра екології Злочевського ( по обличчю видно ся, що життя вдалося), щодо міністрів поки що не виникло жодного питання, а блоги напівпорожні.

Річ у тім, що у пана Азарова своє уявлення про ведення блогів. Коментарів, питань там не передбачається поки що, бо жодного питання чи коментаря там взагалі немає, як немає блогу самого пана Азарова.

А як же вести діалог між громадянами і владними структурами і як воно може дати додаткові можливості оперативного обміну думками та проблемними питаннями з метою їх вирішення? На мігах?

Тому Український Віртуальний Опір розпочинає акцію «Навчальний курс блогера для міністра». Давайте всі разом розпочнемо нарешті цей діалог по нашим, блогерським законам. Всі на сайт Укрінформу…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.