Хто хоче?

11 листопада 2011, 11:57
Власник сторінки
0
600
Хто хоче?

новенький BMW X5

Читаючи сайти державних органів, можна дізнатися багато цікавого та повчального. Зовсім недавно, ми взнали, що існує сайт ДП "Інформаційний центр" Міністерства юстиції України. ( https://trade.informjust.ua/main.aspx). Прекрасний і простий в користуванні дизайн у поєднанні з актуальними та цікавими повідомленнями, дозволяє взнати всі останні новини корупційного світу нашої держави. 

Нас дуже зацікавило повідомлення від 08.09.2011 року, про майно, що підлягає безоплатній передачі (https://trade.informjust.ua/freemessages/bargainingviewer.aspx?messageid=387818)

Дуже захотілось безоплатно отримати такий хороший та красивий автомобіль, однак, виявилось, що існує певний порядок передачі такого майна.

Виявляється, перед тим, як наші ДВСники вирішили вкрасти передати безплатно автомобіль, його двічі виставляли на аукціон, як цього вимагає закон "Про виконавче провадження".

Стаття 62. Реалізація майна, на яке звернено стягнення  (ЗУ "Про виконавче провадження")

 5. Не реалізоване на прилюдних торгах, аукціонах або на комісійних умовах протягом двох місяців майно підлягає уцінці державним виконавцем, що проводиться в десятиденний строк з дня визнання прилюдних торгів чи аукціону такими, що не відбулися, або закінчення двомісячного строку реалізації майна на комісійних умовах. Майно може бути уцінене не більш як на 30 відсотків. У разі нереалізації майна в місячний строк з дня проведення уцінки воно повторно уцінюється в такому самому порядку, але не більш як на 50 відсотків початкової вартості майна. 

Однак, українці принципово відмовились купувати це дешеве творіння німецького автопрому, віддаючи перевагу надійним та якісним вітчизняним автомобілям.

За останніми непідтвердженими 100 % даними, автомобіль переданий у прокуратуру м. Києва. Звичайно, важко  чомусь представити прокурора, який ганяє на жигулях 6 моделі, та на перекурах між важкою працею чистить свічки запалювання. Набагато легше уявити дітей, позбавлених дитячого піклування, що змушені виживати на мізерну допомогу, що призначила держава.

Будемо надіятись, що сидячи у теплому просторому салоні Х 5, чиновники зможуть активніше боротися з корупцією та беззаконням у країні. Успіхів Вам!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.