Народні новини від Українського Віртуального Опору.

10 листопада 2011, 17:26
Власник сторінки
юрист
0
528

Проект передбачає створення народних новин.

УВО (Український Віртуальний Опір) запустив новий проект «УВО-Новини» (http://www.facebook.com/groups/uvo.novyny/ ) тиждень тому поки що через соціальну мережу Facebook.

Проект передбачає створення народних новин. Офіційні мас-медія ховають від людей РЕАЛЬНІ НОВИНИ. УКРАЇНСЬКИЙ ВІРТУАЛЬНИЙ ОПІР підіймає цю групу для ІНФОРМУВАННЯ УКРАЇНЦІВ про РЕАЛЬНІ НОВИНИ в Україні та СВІТІ. Поінформований === СИЛЬНИЙ! Українці мають ПРАВО на достовірну правдиву та доступну ІНФОРМАЦІЮ! Приєднюємося до групи та ПОВІДОМЛЯЄМО своїм братам та сестрам РЕАЛЬНІ НОВИНИ!

Поки що проект буде в соціальній мережі Facebook, де буде відбуватися обкатка проекту, відпрацювання алгоритму роботи, створення організаційної структури тощо.

Наш проект не має і не буде мати відношення до жодної з політичних партій, організацій, олігархату, фінансових корпорацій, інших засобів масової інформації та інформаційних агентств. У кожного є реальна можливість взяти участь в проекті та реально впливати на формування інформаційного простору в країні.

Запрошуємо всіх взяти участь в проекті. Приєднуйтесь та запрошуйте до нас ваших друзів та знайомих. За тиждень роботи група вже налічує більше 1000 чоловік. Вас почує кожний!

Проект УВО-Новини також передбачає собою швидкий та ефективний засіб комунікації між організаціями третього сектору, засобами масової інформації та самими громадянами, тому запрошуємо до співпраці інформаційні агентства, Інтернет - ресурси, журналістів, блогерів та всіх тих, хто прагне зберегти СВОБОДУ СЛОВА в країні.

На сьогодні відбувається формування кореспондентських пунктів по Україні та за її межами, створення прес-центру, аналітичного центру та інших структурних елементів проекту. Якщо у вас виникло бажання стати частиною проекту, то ви можете подати заявки через скайп наступним координаторам проекту:

1. Андрій Скакодуб: garlem20101

2. Сергій Назаревич: aqueelone

3. Юрій Біганський: bihanskyy

4. Віктор Алекса: aleksa72v32

5. Віталій Вишнюк: vvitorio11

В заявці ви повинні повідомити своє прізвище, ім’я та по батькові, вказати номер мобільного телефону, адресу проживання.

Разом з тим, ми будемо працювати над розширенням мережі проекту: створення повноцінного Інтернет-ресурсу, запуску новин на нашому Інтернет-Радіо «РадіоВоля», яке вже запрацювало в тестовому режимі.



Сьогодні проекту тільки тиждень, тому він ще не схожий на той формат, який повинен бути. Для того, щоб він запрацював відповідно до тієї концепції, яка повинна бути, потрібен власний Інтернет-ресурс. Новини будуть творитись нами без цензури без коректур, вся правда, якою вона є. У нас немає суспільного мовлення, - телебачення преси, більшість інтернет-ресурсів також піддаються цензурі та почасти не є об*єктивними. Розміщуйте новини свідками яких є ви, ми прагнемо до створення нових новин в режимі реального часу. Копіпаст та інформацію несвіжого формату не дуже сприймаємо, але і не забороняємо. Для того, щоб розмістити новину, можете використовувати свої блоги або форум УВО ( http://forum.uvo.cv.ua/index.p hp ) або форум "Чорної ради ( http://chorna-rada.org.ua/inde x.php ).



Приєднюємося до групи та ПОВІДОМЛЯЄМО своїм братам та сестрам РЕАЛЬНІ НОВИНИ!



Український Віртуальний Опір
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.