Новина про смерть Януковича не підтвердилась.

09 листопада 2011, 16:51
Власник сторінки
юрист
0
845

Журнал Кореспондент стає впливовим ресурсом, раз ним прикриваються гумористи.

В Інтернеті з другої половини дня через соціальну мережу Twitter була розповсюджена новина про те, що над Київським морем було збито гелікоптер на якому знаходився Віктор Янукович. Як стало зрозуміло, це був чорний гумор невстановленої особи, але деякий час новина наробила галасу. В якості доказу було представлено начеб то сторінку Інтернет - ресурсу Кореспондент.net:

http://twitter.com/?photo_id=1#!/maybeua/status/134286912235114496/photo/1/large

Нагадаємо, що в історії відомі випадки, коли масовий психоз призводив до реальних негативних наслідків в суспільстві, коли в 1938 році радіопостановка «Війна світів» про захоплення світу інопланетянами була сприйнята американцями за правду та викликала шалену паніку в США.

На противагу від американців, де радіопостановка викликала непередбачувані наслідки псевдоновина аналогічного формату в Україні викликала лише цілу хвилю радощів та сміху…

Слід зазначити, що чорний гумор навколо образу Президента України лунає постійно.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.