Чому Янукович Лідер з літерою П на початку.

04 листопада 2011, 20:16
Власник сторінки
юрист
0
572

Чому?

Тому що овоч, і не приймає рішення в країні.

Тому що будує у всіх на очах обійстя в Межигір’ї.

Тому що хизується своїм статусом ( чому я не чую про Ахметова або Фірташа аналогічних новин)?

Тому що незважаючи на міф ( який є виборчим меседжем) про залізний кулак не керує країною, а є звичайною розмазнею.

Тому що його кинули і нас з ним після підписання Чорноморських угод ( газ будемо купляти дорожче аніж Європа).

Тому що зняв статус героя України з Шухевича і Бандери ( начеб то хтось повірив, що це зробив суд), а міг перегорнути сторінку і розпочати з початку.

Тому що обманув своїх виборців і не легітимізував статус другої державної мови, -російської ( я проти, але кинув таки своїх, але за базар реально не відповідає).

Тому що «покращення життя вже сьогодні» читається навиворіть.

Тому що не запросив кореша Лукашенка, а той натомість його назвав вошивим, чи не правду сказав?

Тому що не живе з дружиною і танцює як корова на льоду.

Тому що не захтів добудовувати лікарню майбутнього ( а міг же добудувати, і урвав би собі відсотків 10 рейтингу тільки за цей рахунок, міг же кожного тижня їздити туди та контролювати будівництво на камеру, - ото були б новини, але ж ні… не добудує таки, а я знаю стільки сімей, які щиро перераховували копійки на цю лікарню… гикавка на Ющенка напала би навічно…).

Тому що здохне, а не назве стадіон у Львові, як того прагнуть люди ( і головне, що Катерина друга стоїть в Одесі, а Сталін буде стояти знову на місці своєї страти, а влада каже, що люди мають право, бо так, але може люди також мали право вулицю перейменувати на Нахтігаль… про право Львову на Степана Бандеру ніхто не говорить).

Тому що дасть команду розстріляти тисячі людей на любих майданах, аби тільки потрахувати собі дівчат у своєму Межигір’ї, жерти ікру та задовольняти своє его.

Тому що двічі несудимий…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.