Справи "Свідомо": боротьба за сквер у центрі Києва

24 жовтня 2011, 13:00
0
430

Громадянська служба "СВІДОМО" разом із іншими активістами столиці відкрили на паркані незаконної забудови у центрі Києва "Стіну брехні" - пам'ятку неправди міської влади.

Оскільки послідовна боротьба проти незаконних забудов у столиці (які ростуть наче гриби) вимотує душу і нерви, тягнеться довго, важко, і рідко закінчується беззаперечною перемогою, громадянська служба "Свідомо" вирішила не розпорошуватися, а сконцентрувати увагу на одному - найзухвалішому, найпомітнішому і найпоказовішому об'єкті, - на будівництві торгівельного центра прямо над метро "Театральна", на місці колишнього міського скверу, у самому центрі Києва.

Забудовник ТОВ "Ал'янс" давно програв всі суди, - і щодо дозволу на будівництво, і на користування землею. Проте коробка з трьох поверхів, які встигли звестися на місці колишнього скверу, від цих паперових рішень нікуди не ділася.

Київська влада, зрештою, пообіцяла передати незаконну будівлю у розпорядження "Музею Києва". (Благородне рішення, беручи до уваги, що нещасний музей вже давно являє собою купу експонатів у ящиках на горішньому поверсі "Українського Дому") Проте обдурили і тут - головний архітектор столиці Сергій Целовальник власноруч написав, що власник у будинка все той же, і жодних кроків по передачі у власність музею не робиться.

Громадянська служба "СВІДОМО" разом із іншими активістами столиці відкрили на паркані цієї забудови "Стіну брехні":

Христина Заник

Як відкрили Стіну брехні влади




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.