Німці забирають ЄВРО12

18 жовтня 2011, 10:03
Власник сторінки
політолог Аналітичного центру "Політика"
0
7783

Перипетії влади та опозиції, Януковича та Тимошенко гублять єдиний реальний національний проект Украіни. І це не уявне членство в ЄС, це не маловигідне членство в асоціації , це набагато більше..

це мільярди потрачених коштів, це надії мільйонів, це 5-ть років життя країни, яка так мало бачила чогось хорошого в своїй історії, і тут у Нас забирають останнє...

Тимошенко пішла на крайності!! 

Янукович грає у глобального безвекторного політика.

Росія перетягує Україну в Євроазійську-Неоімперію Путіна.

А Німеччина тихенько гне свою прагматичну лінію, забираючи у нас ЄВРО12...

Заяви Німецьких депутатів, свідчать про нездоровий прагматизм. Про надреальне бажання провести чемпіонат в Польщі та Німеччині.

Справа Тимошенко набагато глибша, ніж та якою нас кормлять з екрану..      

При якій Янукович стане диктатором.

Тимошенко весільним генералом.

І тільки Украіна біля розбитого корита((

Німці будуть на коні, рентабельність побудованих стадіонів та інфраструктури після двох чемпіонатів зросте, Меркель звітуватиме про приріст кращої економіки, депутати ЄНП гордо заявлятимуть що врятували світ, чи то Тимошенко від «Злого диктату» та його реклами за рахунок Європейської футбольної першості.

Росія також розігрує гарну комбінацію, нічого не роблячи, на чужому полі битви... Виграючи прицьому джек-пот, суверенну державу, на роздоріжжі Європи та Азії.

А ми українці, два козаки - три гетьмани,

втрачаємо свої здобутки !

Євро12 в тому числі...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Давидюк
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.