Неповнолітня студентка Могилянки здійснила замах на Табачника

22 вересня 2011, 08:34
Власник сторінки
Журналист, студент, общественный деятель.
0
836

Як повідомив телефоном Голова правління ВГО «Коаліція Учасників Помаранчевої Революції», щойно неповнолітня студентка Києво-Могилянської академії здійснила замах на міністра освіти, науки та спорту Дмитра Табачника. Дівчина потрапила до зали, в якій про

Дівчина потрапила до зали, в якій проходив Міжнародний форум міністрів освіти Європи за участі Табачника. Після виступу останнього вона подарувала йому кілька ляпасів букетом жовто-блакитних хризантем.

Як повідомляє джерело, активісти намагалися виїхати на автівці одного з учасників ВГО «КУПР» з місця події, проте дорогу перекрили, людей – затримали. Наразі затримані знаходяться у міліції, де оформляються всі документи. Вилучено також документи на авто. До міліції також приїхав народний депутат Андрій Парубій.

Лишається відкритим питання, чи скористається Табачник становищем ображеного міністра? Чи посприяє тому, аби дівчину вигнали з навчального закладу?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.