Верховний Суд України - агонія .

12 вересня 2011, 13:27
Власник сторінки
Адвокат, член Ради Адвокатів міста Києва
0
634

Сьогодні Верховний Суд України відмовився розглядати скаргу Підприємства з іноземним капіталом «ДІЯ-97» про скасування своєї ж постанови від 21 грудня 2004 року, яку Європейський суд з прав людини визнав такою, що порушує статтю 6 Конвенції з прав людини

Яке враження справляє суд який діє неправосудно, особливо якщо цей суд Верховний – гнітюче!

Помпезні коридори Кловського Палацу тільки посили це враження. Хто вони ці судді та за що отримують гроші з нашої кишені ?

За двадцять років незалежності в Україні так і не запрацював механізм виконання рішень Європейського суду з прав щодо України.

 Судді та влада сприймає такі рішення як образу  та всіляко намагається не помічати їх,  а ще гірше не виконувати ці рішення.

Про це говорить і омбудсмен Ніна Карпачова, яка вказує на 95 відсотків невиконаних в повному обсязі рішень Європейського суду з прав людини проти держави Україна, яка залишається в п’ятірці лідерів за скаргами проти держави.

P.S. Колегія Верховного Суду навіть не спромоглася на підставі закону розглянути заяву представника ПІК «ДІЯ - 97»  про відвід суддів Барбари В.П., Гуля В.С., Гусака М.Б., Карпечкіна П.Ф., Колесника П.І, Лилака Д.Д., Новікової Т.О., Черногуза Ф.Ф. , які прийняли незаконне рішення в 2004 році, обмежившись реплікою головуючого : « А вони участі у розгляді справи не беруть !  Вони лише присутні ! »

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Европейский суд,Украiна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.