Студентське самоврядування Могилянки потребує реформування!

05 вересня 2011, 22:24
Власник сторінки
0
865

Останні події засвідчили необхідність негайного реформування Студентської колегії, як органу студентського самоврядування НаУКМА. Безлад, що відбувається всередині СК, необхідно негайно прибрати!

Події, що останнім часом розвиваються довкола СК, вже показали студенству відсутність налагодженої роботи її членів, та неможливість тверезого вирішення питань. СК займається лише вирішенням своїх власних внутрішніх питань, забувши про своє покликання! Так не може більше тривати! Наша команда йшла до СК під слоганом  "We are united", але порушила принципи нашого блоку, чим позбавила себе права представництва в СК. Адже факти відсутності командної роботи просто очевидні.

Особисто я, як людина, якій ще з виборів студенти довірили організацію роботи СК, мушу визнати, що наша команда не витримала перевірки роботою в студентському самоврядуванні. А тому ми не можемо мовчки залишатися в кабінеті СК і продовжувати в такому ж руслі! Студентська колегія потребує реформування! І лише це зможе виправити ситуацію. В даній ситуації просто необхідні позачергові вибори, на яких студенти дадуть свою оцінку нашій діяльності та виразять оцінку нам кожному!

Хочу закликати членів СК не триматися за свої посади попри все! Ми маємо пам'ятати, що прийшли до СК для захисту інтересів студентів Могилянки, і зараз треба мати гідність не обманювати студентів, а дати їм можливість вирішити, чи можимо ми й надалі представляти їх інтереси.  Саме тому, позачергові вибори до СК є просто необхідними.

Тож давайте не думати за власні вигоди, а робити те, чого вимагає та ситуація, що склалася!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.