Эуропа нас рассудит? Реплика.

03 вересня 2011, 06:11
Власник сторінки
Педагог, обогатитель(горнодобывающая промышленность) Проработал 53г.,3 мес., 7 дн. Сейчас чистый пенсионер, к чему никак не могу
0
555

Снова эуропа. Лезут нахрапом. Если кто думает, что в 2004 году что-то решало Вече на Майдане, он глубоко в ошибке. Решал эуросходняк у Леонида Даниловича.

 А.П.  Это коменты на статью Алены Гетьманчук в блоге УП. Алена -очередной директор, очередного институтва, очередной мировой политики, очередной  эуропропаганд. Если коротко, очередной грантоед.

 В статье Алена пытается сделать ВОНУ, в отличие от Януковича, эуропейской завсегдатайкой , более примемлемую Эуропе, а значит и Украине Причем, суть и цель статьи не столь возвеличить ВОНУ, как опорочить Виктора Федоровича в глазах пиплза. Принцип: обгаживаешь оппонента, увеличиваешь свой аромат.

     Она намеренно не ставит вопрос в плоскость способности Тимошенко керувать державой (небезразличный к ее персоне Ющ, отпраляя  в отставку, записал: за НЕКОМПЕТЕНТНОСТЬ и попытку коррупции). 

   Постоянное мусирование забугорных мнений о наших, сугубо внутренних,  делах, как раз и является ее отработкой гранта. Да, и Тимошенко постоянно аппелирует именно к забугорью, поощряя и легализуя их вмешательство в наши дела,  создавая впечатление о, якобы, нашей неспособности в них разобраться.

   Может я ошибаюсть, так пусть Алена приоткроет занавесь: на каких шишах покоится ее Institute?

Forvosh _ 03.09.2011 02:47

IP: 82.193.98.---
Европа процвітати почала за рахунок кредитування. А кредити рано чи пізно треба повертати. Демократія потрібна для того, щоб показати іншому світу, що така модель дає право керувати людям. Так, позитив у цьому є, але зараз демократія згортатиметься. Президентів обирають люди серед обраних кандидатів. Хто призначає кандидатів? Представники фінансових банківських еліт, які проводять глобалізацію.
Forvosh _ 03.09.2011 02:39
IP: 82.193.98.---
Маячня це все. Вірить автор наївно у европейську демократію. Янукович зробив для Заходу те, що від нього вимагали. 1. Не вступив у Митний союз з Росією. 2. Чемно бере кредити МВФ, зібльшуючи борг України. Автор вважає, що в Європі керують президенти.Насправді, керують банкіри, які стоять на вершині фінансових систем. Ми берем кредити, збільшуючи свою залежність не від Європи, а від банкірів. Не повернемо, буде колись дефолт і наші компанії будуть забрані! Ви ж бачите, що тривають кризи всюди і війни. Чому? Весь світ у величезній борговій ямі. Кому? Федеральній Резервній Системі. Юлю би відразу захистили лише в тому випадку, якби Україна мала великі енергоресурси, як наприклад, Лівія, а Янукович був би як Каддафі. А так ми залежні від усіх і це задовольняє представників світових фінансових еліт.
      А.П. Все верно, кроме наивности Гетьман. Наивность ее  мила, но разыграна. Наивную, в натуре,  особу содержать никто не будет. Интересно, ответит она на, принципиально отличающиеся то ее мнения,  мнения комментаторов?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.