Юлія Володимирівна на суді. Ефірний репортаж

02 липня 2011, 13:06
Власник сторінки
Бизнес-консультант
0
539

З циклу публікацій «Марення стомленого менеджера». Марення шосте, піднесене.


«Як я зрозуміла з цього шоу, – саркастично промовляла Юлія Володимирівна, – тут хочуть, щоби я встала ще й перед цим несудом і назвала несуддю «Ваша Честь». Ага, розігналася! Ви, напевно, не в курсі, що звичайні люди не можуть собі дозволити не встати перед цим судилищем, бо це їх вб'є!»

«А от я, – Юлія Володимирівна манірно поправила свою хвилясту зачіску і несподівано перейшла на крик, – НЕ ВСТАНУ за них всіх! Заради того, щоб все змінити! Щоб представників апазиції відразу, без цього судилища, спрямовували прямо в рай! Ми і так натерпілися там, внизу, від тих ваших януковичів, азарових і тігіпків!!»

Грозові блискавки, які рясно осявали біло-рожеві черевця хмар, раптом вщухли. Крізь тьмяну куряву, що оточувала Високий Престол, мерехтливо проглядалися перелякані ангельські личка. Високий бородатий чолов’яга з мученицьким лицем та розлогими крилами за спиною, що сидів за суддівським столом навпроти Юлії Володимирівни, повільно нахилився до свого сусіда і тихо прошепотів:

- Гавриїле, та кинь вже писати той протокол! Біжи клич скоріше Люцифера, бо ми тут ради собі не дамо.

- А, може, назад її повернути?! – з тугою в голосі прошепотів Гавриїл, налякано озираючись в бік Престолу. 

Ефірні завіси тривожно сколихнулися. З Високого Престолу почувся ледь чутний звук, щось середнє між схлипом і стогоном. Юлія Володимирівна, норовисто підібгавши губи, повільно переводила непоступливий погляд з одного похнюпленого судді на іншого. Її золотава коса, зграбно обкручена навколо голови, світилася погрозливим маревом, а гострі каблучки войовничо вистукували якусь тривожну мелодію.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,суд
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.