НЕ ВЕРЮ, что Георгий, будучи редактором УП, напечатал бы братанский шизоидный пасквиль.

22 червня 2011, 06:07
Власник сторінки
Педагог, обогатитель(горнодобывающая промышленность) Проработал 53г.,3 мес., 7 дн. Сейчас чистый пенсионер, к чему никак не могу
0
557

Капранушки - гн----ки! А скажите чьи вы, а скажите чьи вы, и зачем, зачем явились вы сюда?( Чибис, птица)


Капранови, для УП _ Вівторок, 21 червня 2011, 14:26
    Украинцы всех сторон света! Неужели мы допустим, чтобы нас, наших предков обплевывали  такие капрановы!  Кто они, чтобы гыгычить над народом?

(Мне стыдно  за УП, опубликовавшую такие мерзости и напечатавшую, в карикатурном подтексте, портрет этой женщины.)                                    Б.К.Ордена Слави (вона ж георгієвська) у якості символу Перемоги. Ліпили її до "чужого" ордена ВВВ, в’язали на ТРУСЫ і паркани попри очевидне блюзнірство та штучність самої ідеї.===(Братцы, а цэ не блюзнирство?)

 

Б.К.Що 1945-го року символізували жовто-блакитні кольори окрім пам’яті про УНР? Правильно, під цими кольорами воювала знаменита дивізія СС "Галичина" та її спадкоємиця Українська Національна Армія. (Братаны! Чем знаменита СС "Галичына"? Можно поподробнее. Херои, однако.)

Отакої!

.

Знову щось не додумали кремлівські ідеологи. І єдиним виходом з цього політично-часового парадоксу бачиться "ексклюзив" на червоне, тобто заборона використання державних прапорів України і (братцы: "Знамя Победы", причем здесь "Россия"? Лукавите на идиотов) Росії під час святкування Великої Перемоги.

До речі, це абсолютно чітко вкладається у контекст культу Перемоги. Бо вона і справді поховала надії на свободу і незалежність усіх народів СРСР і Східної Європи. Позбавила права на гідне життя кілька поколінь людей.

Особисто ми щиро шануємо пам’ять загиблих і взагалі ставимося до усіх подій другої світової війни, як до величезної трагедії. Саме тому не бачимо жодного приводу вимахувати прапорами ані з приводу її початку, ані з приводу завершення. (Братаны! Отакои! Ср----ли, ср------и на святыню и доср-------ся. По вашему, братишки, чтобы сохранить "свободу" , надо было принимать фрицев цветами , как это делалось в Лемберге,  и вдоль всей сибирской магистрали! И тогда было бы гиднэ жыття наступных поколинь?!  Можно было "забалакаться" до такого, но "записаться"! Публично! ( Цитата из вас, братишки: хоч би для себе, перед дзеркалом визнайте свій діагноз. Адже саме визнання хвороби, як твердять психіатри, може бути першим кроком до одужання.) Оказывается вы способны лечить? Тогда станьте рядышком перед люстерком и внима-а-ательно посмотрите на свои физиономии. Предварительный  диагноз у вас сложный: стыд и совесть  атрофированы до последней молекулы. К вам просьба: перечислите вехи своей братской биографии от первого, еще ангельского, крика, до нынешнего кощунственного кликушества. Это поможет уточнить диагноз и лечение. К сожалению болезнь о-очень запущена, надеюсь, и к вашему сожалению. )

Однак ті, хто любить святкувати ( Кто святкуе трагедию, Вы? Тьху.) у ці дні, повинні розуміти, що перемога, яка врятувала українців від німецького рабства, на довгі сорок п’ять років закріпила їх у рабстві совєцькому. Порівнювати їх неможливо, бо не буває гіршого чи кращого рабства. Рабство – воно рабство і є. 

Тож замисліться про справжній сенс ваших урочистостей. ( Капры: какие урочыстости? Кто "празднует"? Срамнники.)

Звичайно, є раби, які готові радісно цілувати ногая, яким їх б’ють. Здається, у психіатрії цей феномен називається мазохізмом. (Брательники! Вы- рабы более высокого качества, ибо раболепствуете  без НОГАЯ, анонируя преданность платныкам.) 

.

Брати Капранови, для УП

       ( А. вообще, братушки, вы переблюзнирничали. Чересчур хорошо. тоже нехорошо. Т.е., примитивно.

 А.П.  Меня в УП не пускают: регистрируюсь, пишут: такой уже есть, вхожу: такого нет. Вот комент по статье этих  в УП, совпадающий с моим мнением.

  

IP: 81.90.239.---
serg_zaporogye _ 22.06.2011 14:17
"Легендарна Перемога виявилася не просто пірровою. Армія рабів, яку створили комуністи, була озброєна тільки однією стратегією успіху – вимостити дорогу до Берліна тілами росіян, українців, білорусів, грузинів, естонців... Що і було зроблене з жорстокістю і послідовністю, якій позаздрили б найстрашніші тирани давнини."

Цім двом шизоїдам-братам вже давно пора пройти інтенсивну терапію на обидві голови. Їх маніакальна люта фобія до північно-східного сусіда (те що вони самі та їх прихильники начебто вважають за «патріотизм»), примушує їх втоптувати у багнюку долю та особисту історію навіть українців, мільйони яких пройшли надлюдські випробування та своїм власним життям відвоювали право жити своїм нащадкам.
цікаво, а вимощування шляху до «самостійної України» тілами (відрізаними головами, зпаленими хатами, повішаними односельцями) своїх співвітчизників, (яке до речі до самостійності так і не привело), це стратегія чого?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.