Прапорщик Янукович

21 травня 2011, 09:12
Власник сторінки
журналіст
0
635

Віктор Янукович довго думав. Місяць думав Віктор Янукович. Думав він, думав, спостерігаючи, як події розгортаються, співставляв усі "за" та "проти".

Обережний він, президент усія України. Просто так нічого не підписує. Тому закон про червоний прапор перемоги він підписав рівно через місяць після ухвалення парламентом, і через десяток днів після самого дня перемоги, до якого весь цей закон і затівався. 
А чого ви дивуєтеся? Ви ж бачили, як Віктор Федорович "миттєво" міркує над кожною фразою, і над деякими словами тіпа "йолка"? 
Шкода лише, що при довгодумному підписанні цього закону гражданін Янукович дав зрозуміти, що Україна як країна його не цікавить. 
Всі ж чекають, що буде далі. Хоча й минуло 9 травня, але попереду ще декілька дат, до яких радикальні сили України приурочують свої акції. То що, напрямок руху нарешті відверто визначено? 
Таки остаточно захотілося бути губернатором Малоросії, Фікторе Ведоровичу? 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.