Полковник Каддафі як засіб впливу на невдоволених владою росіян

28 квітня 2011, 08:31
Власник сторінки
журналіст
0
614

Лише безнадійні двієчники ведуть у наш час війни із використанням вогнепальної зброї. Війни тепер виграє не зброя, а інформація. Чи то пак - пропаганда.

Якась російська студія змонтувала відео, де вміло маніпулює лівійською картою, щоб довести до свідомості росіян - не смійте бути невдоволеними владою. Бо, мовляв, усі революції у світі робляться на американські гроші. Очевидно, тепер пересічний росіянин двічі має зважити, перш ніж виходити на акцію протесту - а чи не граю я на руку ворожим правителям? Вдумайтеся лишень - висловлювати невдоволення діями влади з легкої руки цих маніпуляторів перетворюється ледь не на державну зраду!

До речі, варто переглянути ролик до самого кінця. Мені просто цікаво - це росіян так готують до зміни рукавадящіх ліц, чи навпаки - будять почуття жалю до можливих двох невинних жертв, і знову підіймають праведний гнів проти американців, як у часи найглибшої холодної війни? Спамятайтеся, американцям глибоко начхати на  Росію. Вони собою зайняті, їм би постійне подорожчання бензину і безробіття пережити...

Автори ролика не забули й про Україну. Виваляли у лайні по саме нікуди. До речі, тепер мені дуже кортить подати на пана Ющенка до суду. Навіть не за те, що він своєю бджолярсько-глечиковою політикою практично за рученьку привів до влади нинішнього Януковича. А за те, що тепер Україною лякають сусідів - мовляв, бачите, рассєянє, оранжеві перевороти нікому не допомогли. Тож сидіть тихо, саатєчіствінікі, і любіть своїх царів. Бо гірше буде! Прійдьот злой дядя бармалей, і всєх купіт!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.