Між Україною та Росією спалахнули бойові дії. В інтернеті.

11 квітня 2011, 09:04
Власник сторінки
журналіст
0
1175

Війна почалася зненацька, підступно, без оголошення, серед білого дня.

 Проте не варто все сприймати надто серйозно - баталії зараз йдуть лише у сервісі мікроблогінгу Твітер. Звісно ж, нічого про війну не користувачі сервісу ще не знають, але якщо розвиток подій триватиме в тому ж руслі, то ця новина скоро буде підхоплена інтернетом та телебаченням. 

Виглядає зараз усе приблизно так: російська сторона напівжартома повідомила у мікроблозі, що країна зазнала нападу із боку України, Польщі та Грузії, додаючи до повідомлень свій тег  #warinrussia. Повідомлення супроводжуються фотографіями руйнувань та пожеж, нібито наслідків нальотів української авіації. Українські мікроблогери цю дивну гру підхопили, і з тим же тегом стали наввипередки повідомляти, що міфи про львівське метро виявилися правдою, і тепер звідти готується наступ на Новосибірськ, щоб мовляв через тунель завоювати Сибір. І так далі, в такому дусі. 

Поки що все це виглядає досить кумедною грою. Але ця забавка має досить неприємний, як на мене, присмак. Просто цікаво, чия ж то була ідея, і хто насправді за всім цим стоїть? 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.