Дзембронські ранки і сніданки.

05 березня 2011, 12:57
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0
603

Одна з причин моєї любові до Дземброні - світанки. Вони там не дуже ранні. Можна поспать. :) Сонце сходить зза хребтика і тому є запас година-півтори на сон після астрономічного сходу сонця.


Хата моя високо над селом. Прокидаєшься, виходиш на ганок, а по стежці на Піп Іван пруть поляки зі здоровенними мішками за плечима. Хекають, пітніють.. А в мене маленький келишок "Хортиці" на чорносливі.. Сало з часничком.. Смажені грибочки з цибулькою і китайський чай "Списи Ку-Дін" І так мені їх жаль. Їм же ще години чотири перти і перти на ту гору. А мені добре вже. Кричу їм - Огоогов!! Єще полска не згінєла!! А вони мені, звідти, з низу - Бла-бла-бла-бла... Я їм - Слава Україні!! А вони знов те саме - Бла-бла-бла-бла... Відповідають але що, не розбереш. І це живить фантазію, спонукає до політичної творчості. Відчуваю себе на трибуні над колонами демонстрантів. "Смерть москаляяяя.." Тут моя політкоректна жінка, сколшкана влаштованим мною мітингом, штурхає  ліктем під ребро. -Цить дурню! Зранку вже нажлуктився? Але це не псує ніц картин небесної фейерії. Я люблю весь світ! Я щасливий! :) :)




Це дійсно небесний театр, в якому актори - сонце, небо і гори. Все змінюється безперервно. Одна декорація гарніша за іншу. То треба бачити. Мільйони пікселів того не передадуть.




Хто хоче цього літа поїхати зі мною? :) :)
=======================================
Це для New Ariesss

Прошу дуже! Ніякої горілки для вибраних! :) :) :)

KU DING CHA




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.