Загальноукраїнська акція на захист політв'язнів розпочалася

23 лютого 2011, 13:47
Власник сторінки
0
480

Луганськ провів акцію, не дивлячись на морози

Сьогодні в Луганську (на підтримку інших регіонів) біля будівлі прокуратури (вулиця Коцюбинського, 3) відбулася акція на підтирмку політичних в'язнів України. Акцію в цьому місті організував обласний осередок партії КУН, анонс цієї події допомогали робити різноманітні медіаресурси.
Близько 13-ї години люди почали підтягуватися під фасад будівлі, розгортати свої гасла та прапори організацій, які вони представляли: "КУН", "Тризуб ім. С. Бандери", "Східно-український центр громадських ініціатив", "СТАН", "Демократичний аль'янс", прості громадяни, студенти, вчені, представники підприємницького майдану. КУНівці тримали єдиний державний прапор, що не могло  не радувати.
Загальна кількість людей 30-40 не стала серйозною масовкою. І це не дивно - морози в Луганську стоять тріскучі. Нажаль, не було видно відеокамер каналів, що були запрошені для висвітлення цієї події, але фотокореспондентів вистачало. Сподіваємося, в найближчий час вони являть світу свої фотороботи. 
Виступаючі під час акції особливу увагу звернули на те, що до них почали застосовувати практику профілактичної бесіди представники тих чи інших "органів". Особливо на цьому наголошували Ірина Магрицька (доцент СУНУ), Олександр Антонов (голова ОО Конгресу Українських Націоналістів), представники Тризубу.
Потім О. Антонов зачитав звернення до ГПУ і особисто до пана прокурора Пшонкі. Зміст цього звернення стосується сьогоднішнього стану справ з утриманням нібито винних у всіх бідах націоналістів та інших людей, затриманих за сфабрикованими справами.
Наприкінці півгодинної акції (більше не дозволили сили природи) було організоване скандування "Ні  поліцейській державі!", яке вигукували всі, хто прийшов на захід, після цього люди почали розбігатися: хто у кав'ярю, відігрівати кінцівки, а хто на роботу, адже година була робоча.

з.і. Що дуже здивувало: з будівлі прокуратури протягом всього часу акції ЛУНАЛА ГУЧНА МУЗИКА явно відпочувально-святкового характеру. І не дивно: у нас правоохоронці святкують радянські свята завжди, а тим більше 23 лютого)))) От лише дивно, чому в РОБОЧИЙ ЧАС вони це роблять і в офіційній державній установі?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.