Життя – як хвиля.

20 лютого 2011, 10:48
Власник сторінки
0
482

...

 ...

Життя – як хвиля.

Одного підіймає невисоко, другого – вище, третього – найвище. Але потім всіх опускає. В яму.

Для одних – це могила, для інших – це світ, в якому ми маємо щастя?! жити.

    Якось вже дуже кручений бізнесмен приїхав відпочивати в гори. Серед прекрасних краєвидів він побачив чоловіка, котрий сидів і грав на сопілці. Підійшовши до нього, крутелик і каже:

-          Здай мені в користування цю місцину і я побудую тут чудовий курорт. І ти будеш мати гроші і я.

-          А що далі?

-          Ти зможеш купити собі крутезну машину, розбудувати садибу.

-          А далі?

-          Наймеш собі пастухів для овець і будеш мати гарний бізнес.

-          Далі?

-          Зможеш розкрутитися, вкладеш гроші в банк, будеш жити на проценти, і не будеш ні від кого залежати.

-          Ну а далі?

-          Всі навколо тебе будуть трудитися, як мурашки,  а ти будеш сидіти і грати на сопілці.

-          Але я і так це зараз роблю.

Світ у якому найвищща цінність гроші – не вартує любові . Недаремно Христос сказав: „Не любіть світу а ні того що в світі”. Адже це цінності, які нищать людину і перетворюють у раба мамони  і тоді нажива,  вигода є вище від усього.

До влади прийшли аферисти.

Ця система хитро закручена і так званий світовий порядок спрямований на те, щоб через політико-економічні важелі підпорядкувати всіх жменці суперолігархів – світовому урядові, за якими стоять невидимі демонічні сили.  Так, насправді керує цим світом той, хто відвів нас від Батька. Він ставиться до людини, як до білки в колесі, котра біжить в нікуди. Він сміється і потирає руки від цієї розваги, а коли людина виснажиться в цій каруселі, він викидає її, як білку з колеса і запускає нову. Жодна людина зокрема і все людство взагалі не буде мати успіху, не дивлячись на  будь-які суперсхеми щастя, які рекламуються на кожному перехресті.

Однак найбільша подія в і сторії всесвіту, людства і кожної людини  вже відбулася. У Біблії порушуються питання всесвіту і ролі Христа в ньому. Ним створено все з початків і тільки Ним всесвіт може існувати гармонійно. Своєю смертю і воскресінням він зруйнував діла диявола, який розуміє своє приречення і дуже хоче потягнути за собою в безодню якомога більше божого творива. Для цього треба применшити значення ролі Христа, посіяти у людей невірство, цинізм, осміювати тих,хто вірить.

А люди люблять не тих хто допомагає, а хто розважає. Адже вимагали смерті Христа ті, кого Він навчав і кому помагав. Але вони хотіли розваг, видовищ.

Заперечувати існування батька не впливає на факт його існування, просто той, хто заперечує виявляється негідною дитиною.

Є речі, які неможливо сприймати логікою. Вона не є інструментом, яким пізнається  ірраціональне, абстрактне буття, що знаходиться за межами логічного мислення. Приймаючи Боже Слово  по людському, ми приречені на нерозуміння і тільки прийнявши Біблію, як Боже Слово, ми дозволяємо діяти в собі Богові.

Тоді можна стати людиною віри, для якої реальністю є майбутня грандіозна подія, яка перевершить ці будні і всі відомі нам „значні” події. Це повернення Того, Хто полюбив всіх.

Вже тепер і тут кожен може досягти духовної свободи, абстрагувавшись від цієї всесвітньої каруселі, в якій шалено крутяться ті, хто не хочуть звільнитися від рабства.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.