Про все 2

14 січня 2011, 13:16
Власник сторінки
0
448

продовження

Цікаво читати думки розумних людей, маю на увазі блогерів. Щирий інтерес, згідно з рейтингом, є до вічних тем. І впадає в око різниця між власною думкою і думкою, виданою на публіку.  Було б легше і приємніше читати, коли б була взаємна повага, на котру, я впевнений, розраховує кожен і замість красномовства - думки по суті. Це потребує деякої  витримки, але читати виважену думку - велике задоволення. Це ж Ваші думки, Ваше потаємне. У кожного достатньо внутрішнього бруду, але навіщо виливати його назовні? Мудріше буде просто взяти гарний віник і помаленьку вимітати  з себе раба. Це робота непроста, але вона цього вартує. 
І так самого у кожного є достатньо чеснот, якими він є цінний в очах Бога і людей.
Можливо, мої попередні дописи дещо важкі для читання, але, як казав мій добрий товариш "на вкус и цвет не вырубишь топором..."  Все ж я вірю, що мої думки цілком доступні для розуміння.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.