Плакат як символ боротьби за свободу

15 березня 2014, 21:02
Власник сторінки
журналист
0
231
Плакат як символ боротьби за свободу

15.03.2014

15 березня студенти 1 курсу з Інституту журналістики КНУ ім. Т. Шевченка відвідали Музей плакату України, де була представлена виставка «Плакати Майдану». Про створення та ідею виставки розповіли організатори Віктора Тригуба, Дмитро Заруба, Сергій Пархоменко.

За словами директора Музею плакату України Віктора Тригуба, на виставці «Плакати Майдану» представлена майже сотня плакатів, карикатур, присвячених трагічним  подіям, що відбувалися в останні місяці в Україні. Також в музеї зібрано і речі самооборони Майдану – шоломи, щити протигази тощо. Генеральний директор Дмитро Заруба розповів, що першою виставкою в Музеї була «Галерея плакатів тоталітаризму», але ніколи не міг подумати, що страшні події знову відбудуться в Україні.  

Як зазначили організатори виставки, усі охочі художники та люди, які хотіли би втілити у своїх роботах волевиявлення та боротьбу українського народу на Майдані, можуть поділитися своїми творами  задля розширення масштабів виставки. 

Музей  плакату України знаходиться на території Національного музею народної архітектури і побуту "Пирогово" (Соціалістичне село, хата Тернопільської області).  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.