Чи ефективний гіпноз для схуднення?

13 березня 2014, 15:53
Власник сторінки
социальный психолог
0
287

Шарлатани, шахраї і непрофесіонали — так називають тих, хто користується магією гіпнозу, але не мають навіть анінайменшого поняття про це.

 http://hypnos-blog.ru/wp-content/uploads/2010/09/hypnos-2.jpg

Але це не говорить про те, що гіпноз для схуднення не ефективний.
Як це працює?

Спершу ви повинні підготуватися на підсвідомому рівні, що б зрозуміти гіпнотичний стан.

Цей один з напрямів психології, вживаної лікарями, для швидкого зниження ваги. Природно, його використовують спільно з правильним харчуванням, навантаженнями і особливими косметичними засобами.

Фахівці говорять, що допомога гіпнозом дозволяє досягати поставлених цілей, але сильно впливає на мозок людини і при неправильному підході може зробити на людину зворотну дію.

Причини, завдяки яким варто використати цей метод

1. У разі відсутності сили волі допомагає обмежити людину зайвих «шкідливих» задоволеннях, перемагає залежність від безлічі продуктів, налаштовує на правильну систему зайняття.

2. Вирішує проблему підвищеного апетиту і схильності до переїдання. Реалізовує мотиваційну установку.

3. Гіпноз для схуднення надає упевненість, відчуття спокою і контролю.

Як проходить сеанс?


Тривалість за часом складає 20 хвилин, не більше. Ви почуваєте себе в комфортній і не напружуючій обстановці. Так само дуже популярна методика самогіпнозу, що виконується у вигляді медитації.

Ви повинні уміти управляти своїми думками, звільняти їх і наповнювати душу і тіло внутрішньою енергією, бути розслабленим як морально, так і фізично.

Після закінчення гіпнозу для схуднення виходити з цього стану слід неспішно, оскільки в зворотному випадку можна обірвати нитку, що зв'язує гіпнотичний стан і реальність.
Що говорять дослідження?

Гіпнологи стверджують, що ця техніка допоможе на підсвідомому рівні сформувати правильні і викоренити шкідливі звички. Вони вважають, що проблема зайвих калорій ховається глибоко в голові.

Люди починають переїдати, із-за:

- Особистих проблем;

- Страху і стресу;

- Негативних думок і негативних емоцій;

- Занепокоєння і невпевненості в собі.

Будь-яка допомога гіпнозом ставить перед вашою підсвідомістю завдання — використати їду в якості енергії і вести активне життя. Саме пасивний спосіб життя призводить до гіподинамії, ще однієї недуги, що викликає ожиріння.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.