Головні убори 2014

13 березня 2014, 15:41
Власник сторінки
социальный психолог
0
289

Що робить будь-який образ закінченим? Звичайно, вірно підібрані аксесуари. Головні убори частенько не стільки данина моді, скільки необхідна практична частина нашого гардеробу.

http://podarit-prazdniki.ru/wp-content/uploads/2013/06/shapki-zima-2013-2014-foto-5.jpeg

Класика. Капелюхи, берети

Одна з головних тенденцій цього року - капелюх. Це може бути класичний фетровий капелюх із стрічкою, брошкою або маленьким бантом, або капелюх в'язаний, з тканини або шкіри, декорований каменями, стразами або яскравим пір'ям. Необхідно пам'ятати, що капелюх вимагає приталеного, витонченого силуету, і виглядає безглуздо у поєднанні з об'ємними куртками.

Класика головних уборів - берет – популярний і цього сезону. Берет - ознака стилю і елегантності. Найбільш популярними будуть смугасті берети, ажурні моделі і берети з помпонами. Краще всього берети поєднуються з шкіряними куртками і класичними пальто.

Зимові головні убори

В'язані головні убори як завжди в модні. Шапки з великими петлями і трохи недбалим, розтягнутим силуетом актуальні для молодіжного стилю. Цього сезону віддають перевагу сірим і чорним кольорам. Прекрасно доповнить в'язану шапку об'ємний кольоровий шарф.

Шапки з великими помпонами, знайомі нам з дитинства виглядають потішно і дуже популярні у дівчат.

Одна з модних тенденцій минулого сезону - шапки з вушками, не лише в'язаними, але і хутряними, знову актуальні.

Самий російський і найбільш універсальний головний убір - шапка-вушанка. Цього сезону вушанки можна носити практично з будь-яким верхнім одягом - від класики до спортивних моделей.

Нові віяння - тюрбан

Один з самих незвичайних головних уборів цього сезону - тюрбан. Він відмінно доповнить як строгий, так і яскравий костюм. До речі, цей модний аксесуар нескладно зробити самим, для цього досить щільного шарфа.

Не залишають своїх позицій і кепки різних забарвлень і фасонів. Цього сезону особливо актуальні фетрові кепки-коппола.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.