Звернення Дмитра Снєгирьова до Голови СБУ щодо діяльності проросійських організа

03 березня 2014, 13:04
Власник сторінки
історик, юрист
0
127

Пане Голово, останнім часом в Україні активізують свою діяльність проросійськи організації та партії , які мають на меті зміну існуючого територіального устрою України . Діяльність таких організацій н


 Голові Служби Безпеки України Наливайченко В.

Пане Голово, останнім часом в Україні активізують свою діяльність проросійськи організації та партії , які мають на меті зміну існуючого територіального устрою України . Діяльність таких організацій несе в собі пряму загрозу суверенітету та територіальній цілісності України.

  В м. Харків зареєстрований і активно діє Фонд « Русские».

 "Фондом "Русские" в якості технології збирання Росії, ефективного інструменту геополітики пропонується законодавче введення "Карта русского" в якості документу російської ідентичності для тих співвітчизників за кордоном, які не втратили кровно-родинний та духовно-культурний зв'язок з Росією і залишилися росіянами .

27 липня офіційно набув чинності Федеральний закон Російської Федерації від 23 липня 2010 р. N 179-ФЗ "Про внесення змін до Федерального закону" Про державну політику Російської Федерації відносно співвітчизників за кордоном "". Нова редакція закону про співвітчизників виключає можливість автоматично зараховувати до співвітчизників всіх осіб, що проживають у державах, що входили до складу колишнього СРСР. Конкретна реалізація проекту "Карта Русского" має на меті консолідацію розколотого російськомовного населення України, згуртуваннюя проросійських громад і їх зміцненню в якості російських форпостів.

У Харківській області "Карту Русского" можна отримати, зв'язавшись з офіційним представником фонду "Русские" - організацією "За культурно-мовну рівноправність" пошта: g_makarov@mail.ru, Тел. (050) 61-81-881, Генадій Макаров " Звертаюся до Вас, п. Голово, з вимогою припинити на теренах України діяльність проросійських організацій, діяльність яких направлена на зміну існуючого територіального устрою. Реалізація проекту « Карта Русского»-це перший крок програми т.зв. « подвійного громадянства», з подальшою видачею громадянам України паспортів громадян Російської Федерації .

Практичне втілення цього плану призведе до подальшої ескалації напруженості в прикордонному регіоні і буде сприяти реалізації осетинського та абхазького планів анексії українських територій ЗС РФ .

Співголова ГІ "Права Справа"

Д. Снєгирьов

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.