Хто хоче – шукає засоби…

03 березня 2014, 07:24
Власник сторінки
0
277
Хто хоче – шукає засоби…

Нова пісня про старе

Телемарафон Громадського.TV та Першого (національного?) каналу увечері 2 березня потішив маже повним зібранням. Говорили про все (наслідки), але не про головне (причини). Крим – “відправна точка” дискусії – почув лише наприкінці з вуст Львівського міського очільника те, що слід було озвучувати не по тому, як власник (колишній) Межигір’я накивав п’ятами, а ще в грудні, на Майдані. А саме – що вона (нова влада) робитиме (кров з носу!) для того, аби “маленькі українці півострова та УСІХ (!) інших регіонів, міст та осель країни ВЖЕ ЗАВТРА відчули позитивні зміни.

Те, що піпл (біля телеекранів) втомився від “знайомих все облич”, певне, не мені доводити. Достатньо опитування бодай завсідників соцмереж. Потрібні передовсім профі (на кшталт “другоберезневого” Є.Марчука) та урядовці, які з доброзичливою посмішкою, КОМПЕТЕНТНО і, головно, ЗРОЗУМІЛО (sic!) пояснюють усім в Україні сущим (суперово – коли б і сусідам нашим. І не лише), про що йдеться. І не на пальцях, а демонструючи КОНКРЕТНІ КРОКИ (законопроєкти, інші ініціативи, які повинні мати РЕАЛЬНІ наслідки). Адже біля телеекранів/радіоприймачів ті, читати пости та коментарі яких в соцмережах – одне задоволення.  

Те, що Крим нині активно живе лише упродовж 3-4 місяців, є приводом не для констатації, а для наглих (=нагальних) дій нової влади. Туризм? Так. Передовсім. Але для цього потрібна Програма (реальна) розвитку туризму і курортів, яка б, стимулюючи приватну ініціативу, дозволила невдовзі перетворити півострів на рай для відпочивальників. Адже потенціал для цього – величезний (див.: http://ukurier.gov.ua/uk/articles/kilka-prichin-vidvidati-krim-nashadkam-korolya-art; http://ukurier.gov.ua/uk/articles/suhoputnij-krim-pragne-konkurenciyi). Проте навіть країна вже упродовж не одного року не має подібної Програми. То чому б тому ж піплу про це не розповісти? Як і завважити, що влада вже розпочала відповідну діяльність. Чи не почала?        

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.