Україна як постійний член Ради Безпеки ООН

03 березня 2014, 01:43
Власник сторінки
математик
0
349

Питання про правонаступництво

Міністру закордонних справ України
Дещиці Андрію Богдановичу


Питання


Зараз усьому світу стало зрозуміло, що путінська Росія є непередбачуваним агресором, і не може бути гарантом міжнародної безпеки.

Наскільки мені відомо, Україна є таким самим засновником та правонаступником СРСР, як і Росія, і ніколи не відмовлялася від цього права.

Якщо це так, то звичайним голосуванням простою більшістю голосів країн-членів ООН місце постійного члена Ради Беспеки ООН могла би зайняти більш виважена, передбачувана країна-правонаступник СРСР.

Україна довела свою мужність та витримку у найскладнішій ситуації.

Прецедент відомий. Республіка Китай мало не 30 років була постійним членом РБ ООН, доки КНР не була визнана міжнародним співтовариством.

Лише після повної дефашизації Росії, гарантованої люстрації усіх анахронічних агресивних імперських сил, за Росією можна буде відновити її місце постійного члена РБ ООН.

Прошу відповісти на це питання як у теоретичному плані, так і у плані реалістичності цієї пропозиції. Добре розумію, що така пропозиція малореальна, і не сподобається Росії.

Але чи можливо вирішити це питання звичайним голосуванням більшістю голосів країн-членів ООН?

Як сказав Президент Обама, Росія має заплатити певну ціну за агресію. За те, що у інформаційну еру, у XXI сторіччі, намагається будувати як свою державу, так і нову імперію безнадійно анахронічними кривавими та брехливими методами XIX сторіччя.




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.