Шановні громадяни!

19 лютого 2014, 15:39
Власник сторінки
0
145

Шановні громадяни!


Події останньої доби в Україні засвідчили наростаючу ескалацію силових протистоянь та масове застосування зброї зі сторони екстримісько налаштованих угруповань.
В багатьох регіонах держави захоплюються органи місцевої влади, структури Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України, прокуратури, військові частини, склади з боєприпасами.
Горять приміщення судів, вандали нищать приватні помешкання, вбивають мирних громадян.
Так, тільки за останню добу понад 1500 одиниць вогнепальної зброї і 100 тисяч набоїв, опинилися в руках злочинців.
Сьогодні відбувається свідоме, цілеспрямоване застосування насильства, шляхом підпалів, убивств, захоплення заручників, залякування населення з метою досягнення злочинних цілей. Все це з використанням вогнепальної зброї. Це вже не прояви тероризму – це конкретні терористичні акти!
Радикальні і екстремістські угруповання своїми діями несуть реальну загрозу життю мільйонів українців.
У зв’язку з цим Службою безпеки України та Антитерористичним центром при СБ України сьогодні прийнято рішення про початок проведення на території України антитерористичної операції.
Хочу зазначити, що рівень суспільної небезпеки який існує в Україні потребує залучення усіх суб’єктів, які безпосередньо здійснюють боротьбу з тероризмом.
Згідно із Законом України «Про боротьбу з тероризмом» до цієї роботи  залучені: Служба безпеки України, Міністерство внутрішніх справ, Міністерство оборони, Державна прикордонна служба України, центральні та місцеві органи влади.
З огляду на таке рішення в державі запроваджуються заходи щодо посилення безпеки охорони громадського порядку та державного кордону.
Я звертаюсь до всіх громадян України з проханням зберігати спокій та дотримуватись у своїх діях законодавчих вимог.
Я вже поінформував Президента держави про рішення щодо проведення антитерористичної операції.
 
Голова Служби безпеки України Олександр Якименко
 http://www.sbu.gov.ua/sbu/control/uk/publish/article?art_id=122101&cat_id=39574
 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.