ЧЕРЕЗ СОРОМ ЗА ПОЛОЧАНІНОВА ЯЦЕНЮК ЗАЛИВ СЕБЕ ЗЕЛЕНКОЮ

14 лютого 2014, 11:36
Власник сторінки
0
179

ЧЕРЕЗ СОРОМ ЗА ПОЛОЧАНІНОВА ЯЦЕНЮК ЗАЛИВ СЕБЕ ЗЕЛЕНКОЮ

Креатив по зміні запобіжного заходу для підозрюваних у справі побиття Т. Чорновол родом із «Батьківщини». У середу, 12 лютого Печерський райсуд Києва  змінив запобіжний захід з утримання під арештом на особисте зобов’язання для підозрюваного у нападі на журналістку Тетяну Чорновол Андрія Насіковського. На особисте прохання нардепа від «Батьківщини» Володимира Полочанінова. 
На фоні гучного інформаційного супроводження розслідування це більше, ніж дивно! Опозиція бере на поруки кривдників активістки євромайдана Чорновол! Уявіть собі скандал, що здійнявся в «Батьківщині»! «Зам’яти» незручний перфоманс намагались незграбними спростуваннями: мовляв, інформація про те, що Насіковського нібито взяв на поруки депутат “Батьківщини” Володимир Полочанінов, не відповідає дійсності. Про які «нібито» та «не відповідає» йдеться, коли в Мережі безліч сайтів, що оприлюднили лис-звернення Полочанінова до Генпрокуратури?! 
Здається, дистанціюватись від соавторства до іменних інсталяцій для «Батьківщини» – цілком звично. Згадайте «спростування» Сергія Пашинського причетності опозиційних депутатів до зникнення іще одного активіста – Д. Булатова. Звісно, якось не по-європейськи, не по-демократичному підписуватись за дії власних «титушек»! Булатов з Чорновол – вже «відпрацьований» матеріал, отже – менше галасу навколо «небажаних осіб»!
Так що камуфляж «під Шрека» Арсенія Петровича – більш ніж вдалий хід! Задля того, щоб відтягнути увагу  від чергового партійного проколу. 
Р.S. Якщо вірити тлумачнику, «перфоманс» – гра, виступ, вистава, яка виконується перед публікою одним або декількома учасниками по заздалегідь запланованій програмі та по попередньому зговору осіб. «Інсталяція»  – символічна декорація, яка створюється для зміни сприйняття людини. 
Але більш яскраве тлумачення різниці між цими двома категоріями належить відомому сучасному кінорежисеру. Інсталяція – це коли автор зробив купу на килимку біля дверей, подзвонив у дзвоник та втік. Перфоманс – це коли власник килимка «застукав» автора   купи під час її виробництва… Є про що поміркувати!

Леонтій Дробінко
http://takrit.org/post/76526300629
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.