«Цирк поїхав, а клоуни залишились!»

13 лютого 2014, 13:17
Власник сторінки
0
195

збіг з реальними подіями чи персонажами вважати чистою випадковістю

Циркова споруда, яка раптово була встановлена у Віжжниці, так раптово і зникла.

Броунівський рух, запропонований лідерами місцевої опозиції в якості основної рушійної сили, кожного дня стає сильнішим. Встановлений на площі Генеральній намет (основне призначення якого було нібито у виконанні функції громадської приймальні клоунів Волосожара Кленовського та Антонія Вогника), не простоявши і доби, був знесений колегами «по цеху». ККД від цього – лише розтрощена тротуарна плитка, яку, напевне, в теплі місяці року будуть ремонтувати «гастарбайтери», заклопотані на сьогодні демонтуванням центральних вулиць столиці. Дійсно, скільки можна їздити за кордон, якщо таким нехитрим промислом можна годувати сім’ї і не бути залежним при цьому від дотацій.

Напередодні такої «знакової події» для місцевої опозиції, як чергове суботнє «народне віче», за участю аж 3-4 народних клоунів!!!, місцевий осередок «Матьківщини» бився в конвульсіях у спробах організувати «народ». Останні збіговиська показали – максимум 100, плюс-мінус 50 «зівак». Ось тут в голову маленькому вождю всіх часів і народів місцевого розливу Щербанівській прийшла ідея – «замутити зникнення шапіто». Потім хрін докажеш, що це не діло влади та її темних помічників «хлопушків». Як не як, з Мулатовим майже проконало.

Прорахунок був лише в одному, місцеве населення за останні 3 місяці перенасичене «безкоштовними клоунадами». «Циркового» дефіциту вже давно не має.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.