Вінницьке НЛО?!

13 лютого 2014, 13:01
Власник сторінки
0
172
Вінницьке НЛО?!

Близько дванадцятої години під покровом минулої ночі у самому серці Вінниці відбувались таємничі, позаяк якщо не містичні події…

Близько дванадцятої години під покровом минулої ночі у самому серці Вінниці відбувались таємничі, позаяк якщо не містичні події… Зненацька до Театральної площі в темну ніч прилетіли 2 машини: з однієї вискочили 4 молодих людей (трендом став цей відомий вислів) «не подільської зовнішності», і швиденько без зайвої метушні діловито згорнули намет, закинули його до свого автомобіля та поїхали геть. Паралельно за цим дійством спостерігали двоє візитерів, відомих серед місцевих краян як опозиціонери, з іншого (варто зауважити більш коштовного та престижного) авта, задоволено посміхнувшись після демонтажу цієї конструкції, також полишили багатостраждальну Театральну площу, залишивши картонні фігури невмирущих класиків спостерігати за декадансом нашої держави.

Варто нагадати, що таким самим містичним чином цей намет і з’явився позаминулої ночі, лише з тією відмінністю, що монтували його значно довше, аніж розбирали. Воно й не дивно, адже установка намету потребувала більших зусиль (явно, що це були не розумові потуги, бо востаннє у такий спосіб паплюжили нашу землю та наше майно ще німецькі «Тигри» та «Фердінанди» влітку 41-го року).

Тому залишається лише здогадуватись чи це продовження історії з «тяжилівським» НЛО минулого тижня, візит якого висвітлювався окремими ЗМІ, чи витівки опозиції, що ніяк не може визначитись,як, куди, навіщо, чому, що?!... Відповіді на ці питання вони ніяк не можуть віднайти, ось і скликають віче, ради, круглі столи, квадратні двері, винаходячи все нові та нові способи радитись, аби лише нічого не робити. Як видається мені, якщо це дійство було зорганізовано інопланетянами, вони б принаймні не руйнували бруківку та газони на Театральній…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.