Кличко боїться Януковича !

13 лютого 2014, 11:16
Власник сторінки
0
174
Кличко боїться Януковича !

.

Особливе місце В.Кличка в українській політиці, яке він сам собі вигадав, робить його публічні виступи й вимоги все менш адекватними…
Існуюча у голові Віталіка картинка вже давно зображає його Президентом України і він щиро не розуміє, чому якісь там Януковичі, Яценюки з Тягнибоками досі стоять на заваді його політичному щастю.
Звісно ж, що така уявна реальність є наслідком, м’яко кажучи, не зовсім видатних інтелектуальних здібностей опозиційного лідера. Втім, заради справедливості, слід зазначити, що деяка обмеженість лише додає феєричності виступам політика, якого іноді можна слухати замість комедійних шоу.
І все б нічого, якби клоунський талант не був підкріплений непомірними політичними амбіціями. Коли ж справа доходить до вирішення серйозних питань, Кличко або пасує, або вигадує якісь несимітниці, які і владі не дають працювати, і по рейтингу об’єднаної опозиції луплять наче з гармати.
Остання ситуація з теледебатами стала яскравим тому підтвердженням. За громогласними «викликами» В.Януковича на словесний поєдинок, настав черговий іміджевий «пшик», оскільки Президент виклик прийняв, а Кличко як не вмів говорити по-людські, так досі і не навчився. Шкода тих іноземних політтехнологів, яким доводиться «на пальцях» пояснювати Віталіку, що у лінгвістичних питаннях він трохи пасе задніх.
Однак, останніми днями складається враження, що Кличко просто боїться приймати участь у запропонованих дебатах, інакше як пояснити висунення ним безглуздих вимог щодо їх проведення – то вони мають відбуватися на Майдані, то на них має бути присутнім євро представник, то інші лідери опозиції (в якості суфлерів ймовірно), то тільки в межах президентської кампанії або після відставки самого Віктора Федоровича.
Висновок один, кожна людина має займатися своєю справою, якщо ти присвятив життя спорту – то ти спортсмен. А теорія про те, що країною може керувати навіть доярка вже одного разу довела свою неспроможність…
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.