ПАШИНСЬКИЙ З ПАРУБІЄМ ПРИВАТИЗУЮТЬ САМООБОРОНУ ДЛЯ АРЕШТУ КЛИЧКА, ЯЦЕНЮКА І ТЯГН

11 лютого 2014, 10:38
Власник сторінки
0
137

ПАШИНСЬКИЙ З ПАРУБІЄМ ПРИВАТИЗУЮТЬ САМООБОРОНУ ДЛЯ АРЕШТУ КЛИЧКА, ЯЦЕНЮКА І ТЯГНИБОКА?

Вчорашнє ювілейне 10-е Віче закінчилося під гаслом всеукраїнської мобілізації до повної «бойової готовності». На Віче закликали до створення підрозділів Самооборони в усіх областях. Протистояння продовжується. Очевидно, Майдан знову збирається демонструвати силу, порушивши існуюче перемир’я. 
Формування загонів Самооборони штабом спротиву довірено виключно коменданту всея Майдану Андрію Парубію та його помічнику Сергію Пашинському. 
Користуючись своїм правом, Парубій та Пашинський розпочали власну гру, усвідомлюючи той очевидний факт – в кого сила в руках, той і при владі. І схоже, «дорвавшись» до процесу, нардепи цим «ексклюзивним» правом ні з ким ділитися не збираються, ігноруючи будь-які спроби Кличка, Яценюка чи Тягнибока підпорядкувати Самооборону своїй політсилі. 
Наразі опозиційним лідерам в пору замислитися, адже, маючи на своєму боці «силову перевагу», Парубій і Пашинський можуть в будь-який момент запросто депортувати всіх «неугодних» лідерів за периметр Майдану, а то й куди подалі… Самооборона під проводом таких амбіційних «вояків» має всі шанси заявити про себе на кшталт «Правого сектору», адже про мирні наміри з таким «бойовим» настроєм годі сподіватися. Від «наближених» до самопроголошених «генералів» осіб, стало відомо, що ті в першу чергу наказали усунути від Самооборони «Свободу». Очевидно, Парубій і Пашинський, відсторонюючи таким чином Тягнибока, спробують розпочати процес поглинання його «бойовиків» у свою структуру.
Ситуація навколо приватизації Самооборони таким одіозним «дуетом» є яскравим свідченням того, що опозиційні «миротворці» абсолютно не контролюють процеси, які відбуваються на Майдані. Затягнувши ескалацію конфлікту у суспільстві, вони довели народ до крайнощів та наближають до громадянської війни. Натомість, простим українцям залишається сподіватися лише на проблиски здорового глузду та людяності.

Альона Кринична
http://politicua.org/post/76211210558
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.