Гриценко закликав відсторонити лідерів опозиції та надати право дійсним «хазяям»

10 лютого 2014, 10:49
Власник сторінки
0
118
Гриценко закликав відсторонити лідерів опозиції та надати право дійсним «хазяям»

.

Нещодавно керівником фракції «Батьківщина» Арсенієм Яценюком було виключено з лав партії одного з опозиційних лідерів Анатолія Гриценка, нібито за те, що він «не знайшов порозуміння з однопартійцями». Одразу після звільнення ображений Гриценко розпочав «підривну діяльність» проти лідерів опозиції, а саме, ініціював за допомогою підконтрольних мас-медіа, різноманітні заяви та наголошення, які «аж ніяк»  не ладнаються з думками колишніх однодумців.  
Так, у своєму Інтернет-блозі, Гриценко закликав відсторонити опозиційних керманичів від керування «євромайданом» та надати кермо «євроруху» лідерам позапартійних структур радикальної спрямованості. Виникає відверте запитання: - «Чому і за якої вказівки він розпочав гру з представниками «Правого сектору?». Гра з останніми вже «дорого» коштувала В.Кличку та О.Тягнибоку.
Питання залишається  відкритим. Навіщо закликати радикалів до очолення «євромайдану»?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.