Всі на Майдан! Зустріч Реальних Блогерів Корра відбудеться 09.02.2014. (Анонс)

07 лютого 2014, 15:24
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0
1017

Місце зустрічі позначене на фото червоною стрілочкою. Час зустрічі див. в тексті поста. Приємна несподіванка. До нас можуть приєднатися фотогрАфери і модельки з Photographers.ua Там такі дівчатка. Ааа


Я все влаштую, зуб даю..

1) Для тих хто їде на метро. 11:00 між ескалаторами ст. м.Університет (якщо пам"ятаєте, там два ескалатори) на запізнившихся не чекаєм. Якщо там нікого з наших не буде, йдемо далі. Якщо хто їхатиме з пересадками, врахуйте, що на станціях пересадки може бути дуже багато людей. Всі їхатимуть на Майдан. Додайте 15 хв. до часу на дорогу.

2) Друге місце зустрічі 11:15 праворуч від сходів головного входу до червоного корпусу універу, якщо стояти лицем до пам"ятника Шевченка. (див. фото) Імовірно МТС, Київстар і можливо інші працювати не будуть. (Це шоб людям легше було зустрітись)

На запитання відповім в коментах.
====================================
P.S. Також обіцяю провести кампанію залучення в акцію цікавих для вас людей. Як то Стасік К., Марічка К. Леді Ді. Матросов А. Хімік О. Фейт Д. Шаперон Р. Лоція Л. , і багато, багато інших.

Дякую.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.