В.Кличко вирішив знову записатись у євреї

06 лютого 2014, 13:47
Власник сторінки
0
164
В.Кличко вирішив знову записатись у євреї

.

Гроші не пахнуть й релігії не мають. Саме такими думками скоріш за все керувався В.Кличко, коли наказав своєму заступнику по партії  В.Ковальчуку організувати зустріч з представниками Всесвітнього єврейського конгресу. Адже гроші, що були виділені на невдалу революцію закінчуються й треба десь знайти нові фінансові джерела.
Після досить чіткої вказівки від В.Кличка, В.Ковальчук провів декілька неофіційних зустрічей з головою «Асоціації єврейських організацій та громад України» паном Й.Зісельсом.

На цих зустрічах  було досягнуто домовленість щодо організації неофіційної зустрічі В.Кличка та генерального секретаря «Всесвітнього європейського конгресу» Р.Зінгером.
В той же час, сам В.Кличко звернувся до генерального директора компанії «EastOne» Г.Газіна з проханням сприяти йому в отриманні фінансової підтримки серед європейського лобі.
Таким чином лідер «УДАРу», який увесь останній час відмовлявся від власних єврейських коренів чогось в першу чергу звернувся за підтримкою до свого таємного єврейського лобі, зв’язок з яким постійно заперечував.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.