Функціонери Майдану розбігаються, як миші

01 лютого 2014, 19:35
Власник сторінки
Журналістка
0
256
Функціонери Майдану розбігаються, як миші

Найбільш «рішучі» представники середньої ланки майданних керманичів потягнулась за кордон. Менш кмітливі – такі, наприклад, як «автомайданівці» Поярков та Грицеко-молодший – поки зволікають

Попереджаючи емоційну реакцію окремих читачів, акцентую увагу на відокремленні змістовності слів «функціонери» та «активісти». Про тих чисельних співвітчизників, які  першими днями наповнили  «Євромайдан», відомі щирими патріотичними помислами, не йдеться. Не йдеться навіть про тих, хто спокусився швидкою «революційною» копійкою. Мова по так звану «середню ланку» навколомайданних функціонерів. Таких, наприклад, як представниця громадського сектору «Євромайдану» пані Гопко.
Виявляється, «ідейну» панночку не влаштували результати зустрічі з Єврокомісаром Штефаном Фюле. Гопко натякає на те, що позиція європейців відносно громадських ініціатив української опозиції занадто млява. Мовляв, не слід розраховувати на підтримку з боку Європи у захисті євромайданівців від переслідувань.
Тому, найкращім шляхом виходу із складної суспільно-політичної ситуації для пані Гопко виявився … виїзд до однієї з європейських країн! Найближчим часом! Разом із родиною! На невизначений термін! Необхідні для виїзду документи вже передані для оформлення довготривалих віз.
Отже, найбільш «рішучі» представники середньої ланки майданних керманичів потягнулась за кордон. Менш кмітливі – такі, наприклад, як «автомайданівці» Поярков та Грицеко-молодший –  поки зволікають. Щоправда, оптимальною стратегією «боротьби» на найближчі два тижні обрано … призупинення акцій протесту.
Так що поки особливо «свідомі» навколомайданні функціонери під шумок затертих до дірок записів інтерв’ю про «неприпустимість компромісів з владою» пакують валізи, покинуті майданери облаштовуються на зимівлю, ризикуючи одного дня опинитись сам-на сам з холодом і «Беркутом».
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.