На Волині піхотинці та артилеристи опановують Курс «Командного лідерства»

31 січня 2014, 12:39
Власник сторінки
0
140
На Волині піхотинці та артилеристи опановують Курс «Командного лідерства»

Під керівництвом досвідчених наставників молодші командири вчаться керувати

На базі 51 механізованої бригади оперативного командування «Північ» Збройних Сил України, що дислокується на Волині, розпочався навчальний збір з підготовки фахівців механізованих і артилерійських підрозділів.
 Для участі у навчаннях прибуло більше сотні майбутніх командирів бойових машин, навідників, водіїв-механіків, спеціалістів мінометних підрозділів з військових частин Львівщини, Закарпаття та Волині.
 Упродовж двох місяців, ті хто навчається будуть опановувати та вдосконалювати свої навички з військових спеціальностей, які забезпечать їм подальше просування по службі.
 Як зазначив начальник Володимир-Волинського гарнізону командир 51 механізованої бригади полковник Володимир Яцків, проведення цього заходу є плановим. Курс спрямований на забезпечення повноцінної підготовки військових фахівців молодшої командної ланки.
 –    Програма курсу «Командного лідерства» розрахована для підготовки кандидатів у командири бойових машин та механізованих відділень за методиками значно якіснішими,  аніж раніше. Для надання допомоги офіцерам нашої бригади прибули спеціалісти-викладачі з військових навчальних закладів, зокрема викладач навчального центру підготовки спеціалістів Повітряних Сил ЗС України майор Євген Махно.

Підполковник Володимир Скоростецький
Регіональний медіа-центр МО України (м. Львів)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.