Порошенко рветься в президенти

31 січня 2014, 12:20
Власник сторінки
0
161
Порошенко рветься в президенти

.

З 31 січня по 2 лютого у Мюнхені відбуватиметься чергова конференція з питань безпеки. Велике скупчення функціонерів Європейських країн традиційно використовується чисельними політичними аматорами. Продемонструвати в Мюнхені колекцію власних політичних амбіцій має намір і Петро Порошенко.
Слабкість лідерів української опозиції Петро Олексійович розцінив як чудовий подіум для просування власного «бренда» у світі. «Арт-директором» проекту виступає політтехнолог Грінів, відомий українській громадськості творчим підходом до Порошенківських рейтингів.
Проте, європейській спільноті Петрова бачення власного рейтингу замало. Аби «підсвітити» соціальну значущість особистої ролі в громадянському суспільстві Порошенко взявся терміново створювати українську версію американського тижневика «Newsweek». Реалізація проекту в Україні має здійснюватись під керівництвом колишнього головного редактора журналу «Кореспондент» Віталія Сича та звільненим журналістським колективом видання.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.