Історичний досвід українських військових у невиконанні злочинних наказів влади

31 січня 2014, 10:58
Власник сторінки
Придумываю проекты, нахожу финансирование,формирую команды, воодушевляю их на успех и вывожу проекты на уровень прибыльности и р
0
760
Історичний досвід українських військових у невиконанні злочинних наказів влади

Українські офіцери і прапорщики мають позитивний історичний досвід невиконання злочинних наказів командування та влади ще з радянських часів.

Мало хто знає, що взимку 1990 гоку українська бригада спеціального призначення ГРУ ГШ РА СРСР, яка була дислокована у м.Ізяслав Хмельницької області (зараз у м.Хмельницький), відмовилася виконувати "зачистки" у Тбілісі та інших грузинських містах.
Як свідок та учасник тих подій (на той час лейтенант, командир РДГ СпН), я сьогодні пишаюсь мужністю та людяністю офіцерів та прапорщиків в/ч 54784, що підписали заяву, в якій акцентували увагу командування та влади на те, що приймали Присягу саме народові і не будуть виконувати силові дії проти народу своєї країни (тоді ще - СРСР).
На сьогоднішній день - це є горним прикладом для українських офіцерів, прапорщиків та солдат - розуміння, усвідомлення та виконання функції СПРАВЖНЬОГО ДЕРЖАВНОГО СЛУЖІННЯ, збереження офіцерської честі та чистоти людської душі.
Дай всім нам Бог сили бути справжніми!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.