Техніка безпеки пишеться кров"ю - про Булатова

30 січня 2014, 22:25
Власник сторінки
0
254

важливо для багатьох, прохання про репост

Скажу крамольну річ (Булатову не передавайте): Булатов не дотримувався елементарних правил безпеки, пішовши сам на зустріч із "інформатором".
Люди, та йолки ж з палками, коли ж ви будете дотримуватися елементарних правил безпеки?! Булатов зник 22 січня, а до того вже був ряд показових історій, після яких він мав би задуматись. Зокрема, зникнення Ігоря Луценка і побиття Тетяни Чорновіл. Але він все одно пішов сам.
І Булатов такий не один. Показово, що за кілька днів до побиття і арешту автомайданівців я робила зауваження одному із них про те, що він ризикує там, де цілком можна було би і не ризикувати. Без "ущерба" для діла.
Я написала на днях пам"ятку про елементарні правила безпеки, але щось я не бачу, щоб вона користувалася популярністю. Не розумію, чому. https://www.facebook.com/varshyk/posts/10202126151448193?stream_ref=10
От згадайте армію. Що буде солдату, який вийде на поле бою без каски? По голівці керівництво не погладить. Бо виведення солдата зі строю - не в інтересах армії. Робіть висновки.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.