Колаж- три плівкових кадри. (перепост) Р.Михайлюк повернувся на Photographers

28 січня 2014, 17:06
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0
276

На останнє Віче цифру не брав, чогось набридли репортажі. Думав, раз все скисло, то хоч людей познімаю, бо нічого нема, крім клоунів в шапіто (на сцені). Про палаючий ПАЗік і тліючу папіроску.


Роман Михайлюк
Роман Михайлюк Сьогодні, 13:15  
На останнє Віче цифру не брав, чогось набридли репортажі. Думав, раз все скисло, то хоч людей познімаю, бо нічого нема, крім клоунів в шапіто (на сцені). Мітінгуючі пішли колонною навколо урядового кварталу (уряд думає, що це його квартал, кияни- що він належить Києву) і були зупинені кордоном з автобусів і вантажних машин поперек дороги (то після довгих плачів, як Майдан заважає транспорту) Спершу покричали "Панду геть"... і може б і пішли, якби Правий Сектор не плюнув на яценюків і не взявся до роботи) Коктейлів не було, нещасний пазік (люблю цей автобус)- закидали фаєрами...
А тут бац і маєш, і крутися без штатива з Суперією 200, як хочеш. От кілька кадрів в колажі, про папіроску і ПАЗік.


Роман Михайлюк
Фотограф

День перший.

Роман Михайлюк
Роман Михайлюк Сьогодні, 5:53 +1
Так все починалося... перший день після розгону студентів. Михайлівський Золотоверхий собор Києва повний пораненими, що шукали притулку. На Михайлівський площі формується одна часточка народу, яка утворить людське море, від "Червоного Універу" до Європейскої площі... Людский Океан, протестуючий, тоді ще мирно- проти свавілля влади.. Але це знято за дві години до того... міліцейский автобус пробивається до Майдану, де сумнозвісну Йолку оточено підрозділом ВВ. Автобус був атакований кількома молодими людьми в масках- я був певний, що це провокатори влади... тепер я так не думаю. Полетіло каміння, уламки дощок... Я добіг до водія і встиг зробити кілька фото, одне із яких вийшло ось так... деталей я не бачив, там була колотнеча. Вийшло- ніби сльоза, на передньому плані - символ "V"- перемога. Чия? Побачив це аж вдома, перебираючи матеріал. Дивно все змішалося тут...

Роман Михайлюк
Фотограф

Повсталий Київ, столиця України.

Вражаючі укріплення були побудовані громадянами за лічені години, під час постійних штурмів, при стрілянині і вибухах гранат "Беркуту" серед людей.


Падає сніг...

...і не знає, що скоро стане барикадами.


Тиха година.



Роман Михайлюк
Роман Михайлюк вчора, 1:46 +2
Тиха година. Добродушно потріскує автомобільний скат в багатті (майже й не коптить), страви з дому, тільки що від плити- розносять дівчата і домогосподарки. Лозунг Французької революціі на стіні, лад і спокій.

======================================
P.S. Від себе.. А тим часом, в дрібнобуржуазійських колах життя буЯ. Дівчатка не тушуються. Малюються в клітИнку.




Marisabel
Модель

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.