Логіка софістики чи софістика логіки.

27 січня 2014, 12:00
Власник сторінки
0
311
Логіка софістики чи софістика логіки.

из Фейсбук

Долю Революції вирішить заочне протистояння дій чи бездіяльності Кличко vs Данилюк?
Наразі доводи Данилюка про "пошуки в Мінюсту документів про запровадження надзвичайного стану" не витримують критики. Лукаш надрукує нові на Банковій, або отримає готові безпосередньо від Путіна.

Європа занадто повільна і у випадку проведення широкомасштабної операції силової зачистки Майдану, яка спровокована захопленням Мінюсту, може банально не встигнути відреагувати.

На армію розраховувати зайве. Після того, як Міністр оборони лєбєдєв дав інтерв'ю виключно російському телебаченню, стало абсолютно зрозуміло, що він маріонетка Кремля. Можливо, лише дуже наглядні факти присутності російського ФСБ в Україні чи участі їх силових підрозділів в акціях проти народу, може "розбудити" з зимової сплячки когось з генералів-патріотів.

Якщо відкинути ейфорію та поглянути на захоплення ОДА, то це скоріше символічні кроки, які за винятком 4-5 західних областей навряд чи призведуть до реального формування Народовладдя на місцях за такий короткий період.

"Трійця" мовчить вже 2 доби. Віче зібрати злякалися. Треба говорити відверто.
Але чому!??? "Буря і натиск"- правило ведення наступу. А не паузи і переховування від подій.

Ділять посади? Недарма вчора йшли закиди пробної інформації від Петро Порошенко, що "опозиція готова взяти відповідальність за уряд"?
Так хочеться нагадати Петру Олексійовичу, шо люди вмирали не за асоціацію з ЄС, і не за вашу можливість простіше поставляти смачний шоколад до Європи.

Вони вмирали за Україну без януковича.

Сьогодні і завтра. Два дні, які можуть змінити Україну..

 

 

Позволю себе высказать своё мнение по этому поводу:

- Лидеры не должны выходить на Майдан. Они ОБЯЗАНЫ находиться там постоянно. С людьми. Выступать и произносить речи не обязательно.

- Не знаю, какими мотивами руководствовался Данилюк. Для меня был бы понятен один (кроме расширения территории Майдана) - стремление оттянуть силы беркутни от "околиц". Регионы столицу поддержали, теперь пришла очередь столицы.

- А теперь о самой беркутне. Кто-нибудь представляет, сколько псиц сейчас задействовано по всей стране? Сколько их официально сидит на нашей шее? Сколько неофициально? Откуда они все берутся?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.