17 миттєвостей зими. У ролі Штірліца — Андрій Портнов

27 січня 2014, 08:44
Власник сторінки
математик
0
95

Андрій Портнов працює на революцію. А на що розраховує Андрій Клюєв?

До сьогодні лозунг революції навіть у Києві користувався підтримкою десь біля десятої (не більш ніж шостої) частини населення столиці. Решта 9/10 виступали за обмеження дій мирним протестом, чи навіть були байдужі.

Щойно прочитав, що Андрій Портнов пропонує такий закон, який значно розширить соціальну базу революції, та заодно має великі шанси підірвати банківську систему держави:
 Влада готується розширити "диктаторські закони" на бізнес.

Коротка довідка.

Андрій Портнов з 2005 до виборів 2010 року — головний юрист у Юлії Тимошенко (у ЗМІ його називали головний рейдер України). Після виборів поступово став головним юристом Віктора Януковича. Автор та ідеолог судової реформи Януковича-Портнова. Тепер кожен суддя знаходиться у ручному управлінні у Сергія Ківалова (Вища рада юстиції). З 24 січня 2014 року перший заступник Глави Адміністрації Президента України (указ № 39/2014). Того ж дня главою АПУ призначений Андрій Клюєв (указ № 36/2014). Тепер Андрій Портнов має чи не більше вжелів влади,  ніж міністр юстиції Олена Лукаш.

Докладніше про нього читай у Вікіпедії, остання перевірена версія.


Тепер про суть. Читаємо статтю в УП та деякі коментарі до неї.


На позачерговій сесії парламенту 28 січня влада хоче прийняти закон, який дозволить блокувати рахунки всіх юридичних осіб, визначених як екстремістські.

Про це пише ZN.UA з посиланням на власні джерела.

Новий закон підготував перший заступник глави АП Андрій Портнов спільно з Мінфіном та Держфінмоніторингом.

Чинне законодавство дозволяє блокувати рахунки підприємств і організацій, які правоохоронні органи і Мінфін кваліфікують як терористичні або сприяють діяльності терористів. До цього переліку влада хоче додати ще й установи, визначені як екстремістські.

Фактичною метою законопроекту є блокування будь-якої матеріальної чи фінансової допомоги Майдану.

КОМЕНТАРІ 

Gennady Usenko
  26.01.2014 10:08

На стороне правды каждый честный человек будет.

Irina Demtschenko  26.01.2014 08:28

Я в ужасе от этого законопроекта! это получается, что завтра любого из нас могут объявить экстремистом и отобрать депозит в банке, без объяснения. Мы это уже проходили: до сих пор не всем выплатили даже по тысяче! До сих пор не знала, на чьей я стороне, но ЭТО переходит уже все границы!


dsfd667  26.01.2014 03:11

Заблокируют счета банков, торговых сетей? Они что самоубийцы?

А народ радикализирован - это уже не тот народ, на который они надеятся. Настроения такие - изменения, борьба с коррупцией, наказание нелюдей в погонах, полная перезагрузка власти или смерть!

Юрій Андреєв  26.01.2014 02:45

Треба зняти гроші до початку сесії на всякий випадок.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.