Як спасти Україну від Розколу та Громадянської Війни (конструктивні пропозиції)

26 січня 2014, 20:49
Власник сторінки
0
208

Не зважаючи на всі невдоволення теперішньою владою та її політикою, всім небайдужим до долі України людям слід розуміти, що зараз питання йде не про "усунення поганої влади мирним майданом"

Не зважаючи на всі невдоволення теперішньою владою та її політикою, всім небайдужим до долі України людям слід розуміти, що зараз питання йде не про "усунення поганої влади мирним майданом", а про можливе перетворення України на Лівію, Сирію, Єгипет чи Чечню безвідповідальними і ворожими до країни силами, які фнансуються як із середини України, так й іноземними державами. Україна знаходиться в нечуваній за всі 23 роки незалежності небезпеці.
В інтернеті вже третій місяць блогерами та "чесними" ЗМІ поширюються плани по дестабілізації ситуації в Україні. Я ж спробую написати протилежний план - план стабілізації стану Української держави. Але спочатку слід розглянути становище, яке склалося на даний момент. Бо для того, щоб призначити правильний курс лікування, треба провести якісне досліждення і поставити правильний діагноз.

Так хто ж брехун?

"Чесні" ЗМІ вони на те й чесні, щоб "чесно" брехати!
Репортажі офіційних російських каналів, які намагалися максимально показати Євромайдан із середини, його зворотній бік (незважаючи на призму кремлівського погляду), прямо розповідаючи, що на Євромайдані крім мирних протестуючих присутні не тільки радикальні націоналісти, але й звичайні бойовики (які пройшли гарячі точки, зокрема, Чечню, Грузію, Сирію та Лівію) разом з іноземними політтехнологами, всіляко опльовувалися та хаялися українськими "чесними" ЗМІ (а саме, такими, як "Українська правда" ("Європейська Правда"), "Лівий Берег", "Цензор", Ліга.net, ТВІ, 5 канал...).
Всі радикальні прояви євромайданівців (захоплення будівель, штурм Адміністрації Президента, провокації проти міліції), які не можна було приховати, "чесні" ЗМІ зписували на "тітушок" (т. зв. провокаторів від влади).
Але... Те, що зараз відбувається не тільки в Києві, а й у всій Україні, інакше ніж тероризмом і бойовими діями назвати неможна. Тобто те, чим лякали "погані" російські ЗМІ, з лишком відтворилося на вулицях міст нашої багатостраждальної країни. Терористи-революціонери ставлять питання так: "або ми їх, або вони нас".
"Чесні" ЗМІ декілька днів смакували однохвилинний ролік про побиття "студентів", вирізавши з нього все, що було до цього самого побиття (тобто тижневі провокації радикалів Євромайдану проти "Беркуту").
Замовчували "чесні ЗМІ" й список цих самих "студентів" (тих, хто звернувся до медичних закладів після відомих подій 30 листопада):
Петр Цапун 54 лет, Игорь Сиренко 57 лет, Андрей Соколенко 31 год, Иван Рыбачок 40 лет, Дмитрий Михальчук 30 лет, Юрий Пархоменко 31 год, Владислав Бабкин 29 лет, Виктор Картавенко 34 года, Евгений Сердюк 28 лет, Владимир Гергель 30 лет, Александр Яровой 28 лет, Юрий Варченко 36 лет, Анатолий Саносян 63 года, Захар Соколвяк 74 года, Вадим Кузнецов 37 лет, Игорь Кравченко 35 лет, Игорь Чечуль 28 лет, Андрей Глимбуцкий 40 лет, Олег Бала 31 год, Владимир Дудок 52 года, Дмитрий Фортунатов, Борис Донский 35 лет, Василий Угрин 50 лет.

Довго мусувалася і брехня про дівчину, що нібито загинула 30 листопада, а була знайдена живою та здоровою. Хоч одне "чесне" ЗМІ вибачилося за брехню та дезінформацію?

Місяцями "чесні ЗМІ" мусують одну й ту ж саму новину про "перевдягнений російський спецназ" та "війська, що йдуть на Київ"...
Чи вибачилася хоч одна з цих продажних журнашлюх за відверту брехню? Годі цього чекати!
Допомогали "чесним" ЗМІ "нести правду" в маси і їхні іноземні колеги, зокрема, ВВС (яку шанують українські праві сили) поширує конспірологічні казки про "хитрі плани Путіна по розколу України" (http://www.bbc.co.uk/russian/blogs/2014/01/140124_blog_official_ukraine_maidan.shtml).

Не соромилися вести брехливу пропаганду з високої трибуни майдану та через свої власні ЗМІ й представники іноземних держав... і навіть дипломати. Особливого успіху досягли в антиукраїнській пропаганді представники Польщі, Грузії, Фінляндії, Швеції та Прибалтики. Схема, за якою діяли засоби масової дезінформації (тобто, "чесні" ЗМІ) була елементарною донезмоги. Поширювалися розраховані на середньостатистичних невдоволених владою лохів кліше "мирні протести", "мирні протестувальники" , "погана влада"... Всі дії протестантів автоматично зараховувалися "чесними" ЗМІ, їх іноземними колегами та представниками Євросоюзу і США до "мирних". Всі дії влади завідома називалися немирними і злочинними. Всі провокації єврорадикалів приписувалися "невловимим і непереможним тітушкам".
Роздмухувалася брехня й демонструванням євромайданів у регіонах України, на яких збиралося декілька десятків рідше одна-дві сотні здебільшого проплачених євронегідників.
Всі євромайдани заздалегідь вважалися "ідейними". Всі антимайдани завідома називалися проплаченими. До кожного антимайдану "чесні" ЗМІ додавалали історію "про погану партію регіонів, яка не заплатила своїм проплаченим мітингувальникам."

Тим часом, терористи-бойовики накопичували сили для збройної боротьби з владою. І ця боротьбя незабарилася... в акурат на день Хрещення. Ритуал? Чому ні? Євромайданівські бойовики-терористи пройшли в цей день бойове хрещення.
А що тепер? А зараз почалося захоплення стратегічних об'єктів, зокрема, Міністерства енергетики... і навіть спроба захопити АЕС.
Пали й будівлі багатьох облдержадміністрацій...

Отже, ГОДІ ВІРИТИ БРЕХНІ 5 каналу, ТСН, Української Правди, Ліга.net, Цензор, Лівого Берегу, ТВІ.
Всі ці інформаційні агентства антинародні й ворожі до України.


Чим займається влада?

Насправді з серйозних, "хірургічних" дій абсолютно нічим. Багатьох людей обурила заява (25 січня 2014 р.) Януковича про вирішення конфлікту "тільки мирним шляхом". І це після заяви Захарченка, в якій той чітко визнав, що мирні шляхи врегулювання вичерпані.
Влада приймає 16 січня 2014 року ідіотські закони, які не тільки нічого не вирішують, але й розпалюють затухле євромайданове багаття. Важливі не закони, а те, як вони виконуються і чи виконуються взагалі. Навіть без прийнятих 16 січня законів у влади й так було забагато важелів для придушення збройного бунту, якими вона за дивних обставин не користувалася і не користується зараз.
Владі цілковито наплювати на те, як "мирні демонстранти" знущаються над правоохоронцями, чого не терпіли би в жодній з країн Євросоюзу.
Про що думає влада?
Влада думає тільки про свій власний зад і долю своїх олігархів
(http://www.nr2.ru/kiev/481350.html).
"Падіння" будівель облдержадміністрацій одночасно в декількох регіонах України показало, що влада нездатна захистити навіть себе, а не те щоб громадян держави. Це все значно підняло бойовий дух на Майдані... а пан Тягнибок аж світився від задоволення...
Влада в односторонньому порядку йде на поступки Євромайдану, приймає закони про амністію, не отримуючи у відповідь нічого.
Жоден з опозиційних політиків не був притягнутий до відповідальності за екстремістські заклики, чути тільки: "опозиційні політики наговорили на стільки-то років" і більше жодних дій. Затримують і судять пішаків, а зачинщики та спонсори вільно розгулюють на свободі.
Поширюються історії про іноземних агентів, зброю в КДА... дій нема жодних.
Безвідповідальну позицію займає й міністр оборони України П. Лебедєв (http://www.unn.com.ua/uk/news/1297371-armiya-ne-vtruchatimetsya-u-konflikt-v-ukrayini-ministr-oboroni).
Приверну увагу ще до одного здавалося б незначного факту. Не встигли правоохронці подавити бунт у Черкасах, як в місті пролунав вибух...
І ще декілька фактів:
В Івано-Франковській області заборонили діяльність Партії Регіонів та КПУ разом із використанням їхньої символіки (http://www.nr2.ru/kiev/481421.html).
Це ж саме й в Тернопільській області (http://mignews.com.ua/ru/articles/153930.html)
і в Полтаві (http://www.nr2.ru/kiev/481409.html),
і в Чернівцях (http://ipress.ua/news/pr_i_kpu_zaboronyly_v_chernivtsyah_yak_antynarodni_politsyly_41666.html).
Захопили ще одну обладмінстрацію - Сумську (http://dt.ua/UKRAINE/u-sumah-narod-zaynyav-oblderzhadministraciyu-i-stvoriv-narodnu-radu-136235_.html).
А це взагалі супер:
"В румынской газете прозвучал призыв к захвату Буковины"
(http://glavcom.ua/news/180718.html).
Цікаво, а як справляться "сотні самооборони" із професійним румунським військом?
Тепер схоже треба чекати подібних територіальних претензій і від Угорщини...

Влада, якого "миру" ти шукаєш? Миру за кордоном України, де ти будеш спостерігати за подіями, "жеручи попкорн та радіючи, що тобі вдалося вчасно звідси змитися"?
Владо, ти дружиш із головою? Скільки часу ти ще збираєшься няньчитися з "мирними" бойовиками-терористами? Ви влада чи статистики?

Опозиція

Опозиція не має і не мала реального контролю над Євромайданом. Насправді, для уважних людей цей факт був помітним ще на початку цього дійства. Зокрема, я писав про це ще 2-го грудня 2013 року (http://gazeta.ua/blog/40375). На жаль, час повністю підтвердив мою версію.
І от будь ласка, коли Яценюк доповідав про пропозицію до нього від влади очолити уряд, на нього навели лазерну указку, натякнувши на снайперський приціл... (http://www.nr2.ru/kiev/481417.html).
Опозиція зараз для Євромайдану ніхто і ніщо, точніше, хлопчики на побігеньках, які ставлять ультиматуми владі, приносять її відповіді і відтягують час, щоб терористи-бойовики, які пройшли бойові точки, мали змогу підготуватися до повномаштабних бойових дій?

ЩО РОБИТИ???

ТЕРМІНОВО ДІЯТИ! Час думати чи сперечатися вже минув. Точкою неповернення (зручним приводом для терористів розпочати бойові дії) стали прийняті 16 січня 2014 р. закони.
Єдиний можливий (наголошую на цьому) шлях виходу із суспільно-політичної кризи:
- Запровадження Надзвичаного Стану по всіх обласних центрах (за потреби й в інших містах України);
- Відкликати ліцензії всіх ЗМІ, що співчувають терористам-бойовикам і пропагують їхні дії, називаючи ці ворожі країні сили "українським народом";
- Скасування частини законів 16 січня, щоб заспокоїти суспільство;
- Скасування абсолютно всіх законів про амністію для бойовиків-терористів Євромайдану;
- Терміновий арешт всіх провладних та опозиційних політиків, які тим чи іншим чином прямо чи непрямо підтримують радикальну частину (тобто, бойовиків-терористів та їхні дії) Євромайдану;
- Повна заборона колонацистської партії "Свобода", УНА УНСО та інших ультрарадикальних організацій;
- Офіційний заклик до справді мирних протестуючих залишити центр Києва та центри інших міст і припинити (до стабілізації ситуації)  будь-які протести, не важливо чим зумовлені;
- Безжальне й нещадне збройне придушення терору, який влаштували наймані бойовики-терористи, які ненавидять власну Батьківщину та власний народ настільки, що на замовлення іноземних держав згодні влаштувати будь-яку смуту, не рахуючи жертв... Робити це треба саме тими методами, які використовував "великий російський демократ" Б. М. Єльцин 1993 року, тобто танками і гранатометами. Вогонь на ураження (тобто саме так, як поводяться із терористами в усіх цивілізованих країнах світу!).

Після цього. Слід нарешті перестати вірити та поширювати самим балачки про "соборність" і вирішити нарешті найголовніше питання - питання Сходу та Заходу. Слід ставити на референдум питання про бажання Західної та Східної частин України жити разом. Можливі варіанти: федералізація, автономії, окремі держави. Нагадаю, що навіть при об'єднанні УНР та ЗУНР не йшло мови про таку схему держави, як зараз. ЗУНР входила до УНР на правах широкої автономії. Що й не дивно, бо навіть тоді розуміли, що Захід і Схід занадто різні. Цей факт звичайно був "до лампочки" Й. Сталіну. Проте, чомусь і зараз ті, хто засуджує Сталіна, дотримуються саме його погляду на територіальний склад та поділ України.
 
В іншому разі на Україну чекає Громадянська Війна... І це не мої слова:
"Я не виключаю ймовірності громадянської війни" (В. Кличко-старший)


До чого призводять загравання з терористами, можна прекрасно прослідкувати на прикладі більшовиків. Вони завжди були меншістю, їх ніхто не вважав серйозною силою. А наслідок цього добре відомий...

ВЛАДО, МИРНИМ ШЛЯХОМ ДОЛАТИ КОНФЛІКТ ВЖЕ ЗАПІЗНО,
РОЗЩАВИ ГАДИНУ!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.