Наступний крок - створення ревкомів

26 січня 2014, 16:46
Власник сторінки
связи с общественностью
0
167

Основна мета нашої революції - встановлення Закону, затвердженного на основі загально-людських цінностей - такого Закону, яким буде пишатися кожен українець, як на Сході так і на Заході держави.

Зміщення "донецьких" - питання вже не днів, а годин. Але ж усі ті, хто схвалював дії кліки Януковича(донецькі, луганські, дніпропетровські та харківські регіонали і комуністи), не зникнуть "як роса на сонці" - вони залишаться у своїх кабінетах, так само будуть паразитувати за рахунок платника податку, плетучи інтриги і оболванюючи народ на підконтрольних територіях.

Логіка революційних подій диктує нам вимоги, першим пунктом якіх значиться люстрація.
Та сама люстрація, про яку багато говорять як на Майдані в Київі, так і по містах та селах.
Революціонери, які сьогодні борються на барикадах, прагнуть не просто до повалення фашистів з ПР, а до зміни системи влади, яка, на думку протестантів, повинна стати владою для людей, а не набором інструментів легалізації кримінальних капіталів, що належать 4% населення.
Дозволимо собі висловити припущення, що Майдан не розійдеться після того, як Янукович буде усунутий: повстанці будуть домагатися створення і приведення в дію таких механізмів, які забезпечать контроль над великим капіталом.

Треба визнати, що нам є за що дякувати Януковичу з компанією: вони, починаючи з 2004 року, сприяли зародженню та формуванню в Україні ідейної народноЇ опозиції. Зрозуміло, тут мова йде не про опозиційних політиків, а про простих українців, які готові зі зброєю в руках відстоювати своє право на гідне життя в совїй країні.
Саме з представників цього середовища ідейних антагоністів будуть сформовані ревкоми, основне завдання яких - провести люстрацію на місцях.

Ми закликаємо всіх товаришів по боротьбі сформулювати комплекс завдань, до вирішення яких необхідно буде приступати вже дуже скоро.

Друзі, створення революційних комітетів - це необхіднійша міра, що диктується поточним моментом. Але в той же час - велика відповідальність.

Слава Україні!

Народний рух "Майдан"
м.Лисичанськ
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.