ПІДБІРКА НАОБХІДНИХ ПРОГРАМ ДЛЯ УКРАЇНСЬКОГО РЕВОЛЮЦІОНЕРА

26 січня 2014, 13:12
Власник сторінки
Юрист
0
122

Зважаючи на те, що сьогодні смартфони набули широкої популярності то український інтернет-портал ZetGadget підготував підбірку додатків які стануть у нагоді для протестувальників.

Події в Україні з кожним днем набирають все більших обертів. Враховуючи, що в ситуації, коли влада контролює більшість ЗМІ і засобів зв’язку, єдиним каналом який може передати правдиві і об’єктивні новини залишається інтернет. Крім того саме за допомогою інтернету  і соціальних мереж можна швидко згуртувати людей щоб скоординувати їх дії. Нещодавні масові виступи проти влади в Тунісі, Єгипті, Бахрейні та Лівії координувались за допомогою соціальних мереж.

Українські протестувальники теж не відстають і активно використовують соцмережі, для цього на майдані незалежності обладнали точки доступу до wi-fi.

Зважаючи на те, що сьогодні смартфони набули  широкої популярності то український інтернет-портал ZetGadget підготував підбірку додатків які стануть у нагоді для протестувальників. Продовження тут


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.