Звернення до до силовиків: ви не можете не розуміти...

26 січня 2014, 08:59
Власник сторінки
связи с общественностью
0
213

Панове офіцери, сержанти і рядові!

Звертаємося до вас, як до відповідальних громадян незалежної України,  своїх побратимів: зробіть свій вибір сьогодні і нехай він буде на користь нашої спільної Батьківщіни: приєднуйтесь до повстання!
Ніхто з нас не бажає бути вбитим за те, чім сам вже не зможе скористатися, не зважаючи на те, по яку сторону барикад ми знаходимося по відношенню один до одного, і зараз саме від вас, без перебільшення, залежить, чи стануть українці стріляти один в одного.

  • Ви не можете не розуміти, що смертю революціонерів, кров яких проливаєтся на вулицях Київа, вас штучно хочуть пов'язати ті, проти кого повстав народ, націливши саме на вас, і ваших близьких, гнів людей.
  • Вы не можете не розуміти, що правда не може бути на боці  того, хто катує, принижує, вбиває українців, виставляючи тіла вбитих для остраху інших непокірних.
  • Ви не можете не розуміти, що вбиті - герої; вбивці - звірі. 
  • Вы не можете не розуміти, що люди, які сьогодні йдуть під ваші кулі, роблять це не за гроші і не за когось з лідерів опозиції - люди готові вмирати за свою свободу
  • Ви не можете не розуміти, що колишня влада буде усунута, як і все те, що цьому заважало до цього дня.
  • Ви не можете не розуміти, що у вас є можливість увійти у нову Україну героями, які підтримали свій народ, або мерзотниками, замаравшими честь мундирів кров'ю тих, на чиї гроші ви існуєте - кров'ю простих українців, які "винні" перед цією владою лише в тому, що посміли з нею не погодитися.
  • Ви не можете не розуміти, що якщо зараз ви перейдете на бік народу, донецької банди шантрапи, легализованної завдяки депутатському статусу, не буде ні в Києві, ні в Україні.

Ми чекаємо на вас, щоб разом поставити крапку на цій сторінці нашої спільної історії.

Народний рух "Майдан"
м.Лисичанськ
Луганська обл.

repost: internet
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.