Свободу не спинити

23 січня 2014, 21:15
Власник сторінки
0
258
Свободу не спинити

Встановлення нородовладдя на містах

Все більше областей в Україні встановлюють народовладдя: Черкаси, Рівне, Львів, Житомир... Мої вітання всім цим мужнім людям. Саме це і є шлях визволення України від кримінальної влади. Сподіваюсь, що ми побачимо блоги від мешканців цих областей на Коррі, я хотіла би зупинитися на Рівному. Я ніколи не була в цьому місті, але мій вибір невипадковий, саме в Рівному виріс і здобував освіту протоієрей Михайлівського собору Олександр Трофимлюк, той самий, що дав притулок активістам Майдану.

Про цей факт багато писали і розповідали. Я б хотіла зупинитись саме на освітній складовій цієї Людини. Ця складова не може не вражати:

- 1988 по 1998 рр. навчався в загальноосвітній школі № 24 м. Рівного, яку закінчив із золотою медаллю.
- З 1998 по 2002 рр. навчався у Рівненській духовній семінарії, яку закінчив з відзнакою.
- З 2002 по 2006 рр. навчався у Київській духовній академії.
- У 2010 р. закінчив Національний педагогічний університет імені Михайла Драгоманова за спеціальністю «історія» і отримав кваліфікацію «вчитель історії і суспільствознавства.

Виявляється, Олександр Трофимлюк був штатним дияконом Свято-Покровської церкви, що розташована в районі, де я мешкаю - на Солом'янці, в якій я час від часу буваю. Там же він був викладачем недільної школи храму.
9 серпня 2011 р. призначений першим проректором (проректором з навчально-виховної роботи) Київської православної богословської академії.
Він також є головним редактором журналу «Православний вісник».
2012 року (журнал №23) призначений головою Видавничого відділу Київської Патріархії.

Я вітаю рівничан з таким освіченим і достойним земляком!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.