Кедь ми прийшла карта

22 січня 2014, 23:17
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0
329

З інтерв"ю медика на Грушевського: "А какие органы тела поражают больше всего? - Ребята говорят, что целят, в основном, в лицо. Лоб, глаза, нос, подбородок. У одного гранатой на ноге разорвало кожу,


Передайте далі у віки пісню і традицію


З інтерв"ю медика на Грушевського: "А какие органы тела поражают больше всего? - Ребята говорят, что целят, в основном, в лицо. Лоб, глаза, нос, подбородок. У одного гранатой на ноге разорвало кожу, большой кусок мышц, вплоть до кости. - Какое ранение поразило вас больше всего? - Все подряд! Меня поражает то, что все это совершенно нормальные люди. Это никакие не радикалы, никакие не националисты, половина из них

Чого ти то робиш? Ти ж українець!!! - питає безстрашний польський журналіст у беркутівця


половина из них говорит на русском языке! Меня поразило, что эти люди - буквально отовсюду. И они действительно являются героями Украины! Не какое-то фуфло, а самые настоящие мужики! Ни одного экстремиста!"
***
Це правда.
Я вчора ввечері вирішила спекти картоплі 2-3 кг, завезти гарячої на майдан по дорозі на роботу, це краще ніж бутерброди.. чомусь мені здавалося що ніч і ранок буде як вчора, тими ж засобами протистояння. Вранці по нацрадіо в новинах нічого страшного не почула (ганьба! новини у них майже як у інтера.. :( ) і поїхала на Майдан.
На сходах на виході в перехід - хлопці, з рюкзаків яких стирчать подовгасті предмети замотані в кульки, стояв якийсь чоловік у касці і з надривом кричав "женщины! не идите на майдан!!" - я чомусь подумала що то може який неадекват що так кричить майже істерично..

Вийшла нагору - людей мало, по периметру  і по Інститутській вгору - самі чоловіки групками, різного віку.. всі дуже, дуже серйозні, дуже зібрані, напружені, зосереджені, дехто скупими словами обговорює стратегії.. всі в касках і з ломаками, дрючками, багато в масках із прорізами.. половина відмовлялася від їжі, кажуть "не до того", або "дякую, ми їли".. Один каже, усміхаючись, "дякую, ще би солі.. але нам і там солі дають, правда?"- киває в сторону вулиці Грушевського, жартує.
Роздала ту гарячу картоплю, поїхала на роботу, о 09:15, поглянула в новини.. і зрозуміла чому вони були такі.. не розгублені, не шоковані, не знаю яке слово підібрати.. заціпеніло-зібрані..
вони були шоковані першими смертями. Тому і той чоловік у касці в переході так вигукував..
такі неймовірні, звичайні чоловіки, схожі на мого дядька, на моїх братів двоюрідних.. скільки вже їх покалічили, заморозили і облили водою, і вже вбили, як же шкода їх, кращих з кращих, відважних..

А братика мого, до речі, доця в Контакті бачила, теж там буває.

На роботі тільки половина людей стримано-стривожені і мовчазні.. інші жартують, розмовляють про щось буденне.. півдня ловила кожну новину, так мало зробила - просто не могла..
По дорозі додому біля Голосіївської побачила ще раз ненависну нову "рюмочну", яку побудували слідом за Кулінічами їхніми.. "рюмочна мужики".. така агресія накотила.. свині ви а не "мужики", всі хто там жлуктить пиво в такий час.

Фото0699

Ранкові фотографії (кілька метрів таких дощечок складено):
Фото0685

Фото0686

Фото0687

Фото0688

Фото0689

Фото0690

Фото0691

Фото0692

====================
Від себе =

Кедь ми прийшла карта

Смерть


кремлядьським


окупантам!!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.