Керівникам трьох опозиційних політичних сил нагадали про відповідальність

08 серпня 2013, 16:01
Власник сторінки
0
369
Керівникам трьох опозиційних політичних сил нагадали про відповідальність

Арсенію Яценюку, Олегу Тягнибоку та Віталію Кличку надіслані заяви з попередженням про відповідальність перед виборцями їх політичних сил загалом та представників у Львівській міській раді зокрема...

Арсенію Яценюку, Олегу Тягнибоку та Віталію Кличку надіслані заяви з попередженням про відповідальність перед виборцями їх політичних сил загалом та представників у Львівській міській раді зокрема – за кожний день перебування мера Львова Андрія Садового на своїй посаді.

Від політичних лідерів чекають означеної та озвученої позиції з питання достроковго припинення повноважень чинного міського голови Львова Андрія Садового. Якщо керівники партій нагадають головам фракцій своїх однопартійців у Львівській міській раді про законні і моральні підстави для дострокового припинення повноважень міського голови Львова, то можна вважати що ці політичні партії свої обіцянки львів’янам виконують, а на наступному засіданні міських депутатів відбудеться таємне голосування, наголошують громадські активісти.

Нагадую, раніше активісти ГО «СПАС» надіслали всім львівським депутатам заяви з вимогою провести таємне голосування з питання дострокового припинення повноважень міського голови Львова Андрія Садового на першому наступному засіданні. В заявах подані аргументи та навіть запропонований проект ухвали разом з пояснюючою запискою до нього.

Ми подали заяви нардепам, лідерам Удару, ВО Свобода та Батьківщина (Фронт Змін). В заявах нагадали про існування правових підстав для імпічменту меру Садовому та про озвучену  ще в 2010 році опозиційну позицію депутатських фракцій зазначених політичних партій.  Свої обіцянки необхідно виконувати, а позицію обстоювати. Від Олега Тягнибока, Віталія Кличка та Арсенія Яценюка - ми чекаємо на відповідні листи головам фракцій у Львівській міській раді. Кожний депутат Львівської міської ради несе відповідальність як перед виборцями, так і перед політичною партією, від якої він висувався. Фактично, виявляючи бездіяльність у вирішенні питання відставки мера Садового, львівські міські обранці підставляють власні політичні сили, імідж політичних партій. Що звичайно не може не вплинути на громадську думку і дасть свої результати на виборах.

Паралельно ми звернулися в комітет Верховної ради з питань державного будівництва та місцевого самоврядування за правовим висновком, який є обов’язковим для розгляду ВР законопроекту про позачергові вибори…

А зараз ми чекаємо на дії чільників опозиційних політичних партій. Гадаю, сучасні політики розуміють – сьогодні безвідповідальність не пройде! Власні політичні амбіції необхідно стверджувати результатами, а не лише гучними партійними лозунгами та дотепними коментарями!

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.